Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

Træningssæt fra hummel til herrer og damer

Er du på udkig efter tøj til hverdag og fritid med et sporty look? Så hop i et matchende træningssæt fra hummel. Her på hummel.dk finder du vores sortiment af træningssæt til både herre og dame. Vores udvalg består af trøjer og bukser, og derfor kan du med garanti finde en trøje med matchende bukser og omvendt.  

Matchende træningssæt har længe været ude af mode, men er i de seneste år blevet et populært valg hos mange og dominerer derfor igen modescenerne og bybilledet. Hvis du vil være med på moden er et hummel træningssæt et oplagt valg, hvis du går efter et sporty og moderne look.

I denne kategori finder du overdele og underdele som kan bruges sammen eller hver for sig, og dermed giver det dig utallige muligheder, så du kan mixe og matche, som du ønsker.

hummel træningsdragt med maksimal komfort

hummel træningsdragter til mænd og kvinder er designet til at give maksimal komfort uanset formål. Derfor er en træningsdragt fra hummel optimal til turen til og fra træning, men er ligeså perfekt til en afslappende dag på sofaen eller en slentretur gennem byen.

Blandt vores udvalg finder du klassiske hummel silhuetter med inspiration fra vores gamle arkiver, men du kan også finde styles med et moderne og minimalistisk design. Alle designs er pyntet med enten vores ikoniske vinkelbånd eller velkendte hummel bi-logo.

I kategorien kan du finde lige det outfit som passer dig bedst. Vores bukser fås både med løs-pasform og slim-fit, så uanset hvad du foretrækker, kan du finde det, du ønsker. Vores joggingbukser fås med elastik i taljen for perfekt pasform samt snøre for individuel tilpasning. Derudover finder du modeller med lynlås lommer til sikker opbevaring af værdigenstande.

I vores træningssæt kategori finder du også lynlås og hætte trøjer, som hurtigt kan tages udenpå træningstøjet efter træning, så du kan holde dig varm både før og efter træning. Alle styles er fremstillet af polyester og bomulds kvalitet, som sikrer dig en god komfort og bevægelighed.

hummel træningssæt fås flere forskellige farver og byder derfor både på neutrale farver, såsom sort og grå, men byeder også på sæsonfarver. Vælger du et træningssæt fra den aktuelle sæson, kan du være sikker på at farver og design afspejler sæsonens mode og trends. Blandt andet farveblock, retro look og old-school stil.

Vil du gå all-in på dit outfit, kan du tilføje et par af vores sneakers for et moderne street-look.

Træningssæt

Filtre
sorter efter Nyeste
12 produkter
Nulstil filtre
 • Spar 70%
  2 farver
  HMLCLIO ZIP JACKET
  165,00 DKK 550,00 DKK
 • Spar 50%
  2 farver
  HMLCLIO PANTS
  225,00 DKK 450,00 DKK
 • Spar 50%
  2 farver
  HMLCLIO ZIP JACKET
  275,00 DKK 550,00 DKK
 • Spar 50%
   
  CLASSIC BEE AAGE ZIP JACKET
  275,00 DKK 550,00 DKK
 • Populær
   
  HMLNATHAN PANTS
  350,00 DKK
 • 2 farver
  HMLCLIO PANTS
  450,00 DKK
 • Populær
  2 farver
  HMLNELLY PANTS
  349,95 DKK
 • Spar 50%
   
  CLASSIC BEE AAGE PANTS
  200,00 DKK 400,00 DKK
 • Spar 50%
   
  HMLGUY ZIP HOOD
  275,00 DKK 550,00 DKK
 •  
  HMLNATHAN ZIP JACKET
  399,95 DKK
 •  
  HMLNELLY ZIP JACKET
  399,95 DKK
 • 2 farver
  HMLNELLY PANTS
  349,95 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.