Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

Christiania fodboldtrøje

Leder du efter en CSC fodboldtrøje? Så er du havnet det helt rette sted. Her på siden finder du de nyeste Christiania fodboldtrøjer – både den ikoniske udebanetrøje med camouflage-print og Christiania logo samt den super fede Christiania hjemmebanetrøje i Christianias røde og gule signaturfarver.

Båret af spillere og internationale stjerner

Christiania fodboldtrøjerne bæres naturligvis af spillerne fra fristaden, når de giver den gas på banen, men måske har du også set at store internationale stjerner bærer de fede designs på scenen? Både camouflage fodboldtrøjen samt den farverige hjemmebanetrøje har vundet popularitet udenfor fodboldbanen. Flere af verdens største musikartister har vist deres støtte til staden ved at bære en hummel CSC trøje.

CSC fodboldtrøje - hjemmebane

Vidste du, at Christianias hjemmebanetrøje er inspireret af den danske 1986 trøje fra Mexico? Naturligvis i Christianias gule og røde signaturfarver, som er kendt af tilhængere af fristaden. Vores Christiania fodboldtrøje kan fås med matchende røde shorts, strømper og et par super fede sneakers i hamp som kommer i en kasse med skriften ”you’ll never smoke alone”. Mange fans af CSC og tilhængere af Christiania bruger deres Christiania fodboldtrøje til hverdag med et par slidte jeans eller shorts, men den kan også sagtens bruges til sport. Det er helt op til dig.

Når du køber din CSC trøje på hummel.dk, leverer vi trøjen uden nummer og navnetryk. Ønsker du tryk på din Christiania fodboldtrøje kan du finde os på Roskilde Festival eller gå til din nærmeste sportsbutik, der kan klare det for dig.

Camouflage CSC udebanetrøje

Christianias udebanetrøje er designet med mørkt camouflage look – naturligvis med et stort ”Christiania” logo og vores ikoniske vinkler i signaturfarverne gul og rød. I nakken på Christiania t-shirten sidder de tre ikoniske gule prikker, som Christiania er kendt for.

CSC fodboldtrøjen I camouflage kommer både i kortærmet og langærmet version og naturligvis både i en version til voksne og en version til børn. I CSC trøjen til voksne står det humoristiske slogan ”Joint the club – You’ll never smoke alone” sammen med sponsortryk af Alis og Woodstock.

Husk at købe et par matchende shorts til din CSC fodboldtrøje, og du er good to go!

Christiania

Filtre
sorter efter Nyeste
6 produkter
Nulstil filtre
 • Spar 30%
   
  HMLCHRISTIANIA AWAY JERSEY S/S 17/18
  350,00 DKK 500,00 DKK
 •  
  CHRISTIANIA CAMO SS JERSEY
  500,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLCHRISTIANIA AWAY JERSEY L/S 17/18
  420,00 DKK 600,00 DKK
 •  
  CHRISTIANIA CAMO LS JERSEY
  600,00 DKK
 •  
  KIDS CHRISTIANIA CAMO SS JERSEY
  500,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLCHRISTIANIA KIDS AWAY JERSEY S/S 17/18
  315,00 DKK 450,00 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.