Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Funktionalitet

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

Fodboldtrøjer

Uanset om du mangler en funktionel langærmet trøje eller en let t-shirt i en specifik farve, så tilbyder vi et stort udvalg af fodboldtrøjer, som er perfekte til at yde det ekstra på banen.

Fodbold t-shirts i farver

Hver klub har sine egne farvekombination at spille i. Derfor sørger vi for at have et bredt udvalg af fodbold t-shirts i alt fra orange til lilla, så du altid kan ramme dine klubfarver til træning. Ønsker i fodboldtrøjer med tryk til klubben, anbefaler vi at tage kontakt til en af vores mange forhandlere, der kan hjælpe med at bestille spillersæt hjem til klubben.

Når du køber en hummel fodboldtrøje er du garanteret optimal pasform og høj kvalitet. Vi designer alle vores t-shirts med spilleren i fokus, og vi tester løbende trøjernes komfort og bevægelsesfrihed. De fleste hummel fodboldtrøjer er fremstillet i let og åndbart materiale, så din overkrop holdes tør og varm under hele kampen.

Udtryk dig selv med tekniske fodbold t-shirts fra vores Reflector Tech kollektion af fodboldtøj. Med vores populære Reflector Tech jersey, får du en trøje uden generende sømme, som du kan bruge både til fodbold og andre træningsformer.

Fodboldtrøjer fra internationale klubber

hummel er også stolt sponsor af bl.a. det danske fodboldlandshold og en lang række superligaklubber. Leder du efter en fodboldtrøje for Danmark, skal du ind under vores landsholdstrøjer.

Vi elsker fodbold, og med vores vision om at ændre verden gennem sport, bruger vi fodbold til at skabe sammenhold på tværs af etniciteter, politik og landegrænser. Under vores Karma aktiviteter, kan du læse mere om hvordan vi bl.a. sender fodboldtrøjer og -bolde til Sierra Leone for at samle en splittet befolkning.

Fodboldtrøjer

Filtre
sorter efter Vi anbefaler
213 produkter
Nulstil filtre

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.