Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

hummel fodboldstrømper

Hos hummel er det ingen hemmelighed at vi elsker fodbold. Det har vi gjort lige siden vores opstart i 1923, hvor vi producerede nogle af verdens første fodboldstøvler, og det historiske moment i 1992 da Danmark vandt EM iført vores ikoniske vinkler. Derfor har vi også en flot kollektion af fodboldstrømper til enhver fodboldelskende mand, kvinde, dreng eller pige, både med og uden fod, i adskillige forskellige farver og størrelser. hummel fodboldstrømper giver god polstring, ankelbeskyttelse og åndbarhed under træningen, og er dermed et must i enhver fodboldentusiasts træningstaske.

fodboldsokker uden fod

hummel fodboldsokker uden fod, er en mere moderne form for fodboldstrømpe. Takket være elastikken er man sikker på at fodboldstrømpen vil sidde på plads under en træning eller kamp. En fodboldstrømpe uden fod, har den samme optimerede pasform, men giver spilleren muligheden for at vælge en sok egen personlige præference. hummel fodboldstrømper uden fod, bruges også som et ekstra lag varme, under de kolde vinter måneder.

hummel hold

Er man fan af for eksempel Christiania CSC eller bare vild med de flotte farverige designs, tilbyder hummel fodboldstrømmer i de respektive klubber farver og design. Her, får du en fodboldstrømpe der er velegnet til performance sport – den er fugtighedsregulerende for stabilitet og tørre fødder under træning, der er svangstøtte, og det slikstærke stof sikrer at stoffet holder år efter år. Eller i hvert fald indtil man bliver forelsket i vores næste kollektion af hummel fodboldsokker.

hummel fodboldstrømper tech 2 & fundamental

hummel fodboldstrømper fra TECH kollektionen, tilbydes i flere forskellige farver: Blå, gul, rød, sort og hvid. Farverne passer vores tøjkollektioner som Authentic Charge og Core. Fokus ligger både på design og funktionalitet, med strategisk placerede mesh paneler der giver et æstetisk look og god åndbarhed. Fodboldstrømperne kommer i matchende farver, for et komplet look. Vi tilbyder selvfølgelig også de klassiske fodboldstrømper, der tilbydes i et hav at forskellige farver med de ikoniske hummel vinkler på siden.

Fodboldstrømper

Filtre
sorter efter Nyeste
38 produkter
Nulstil filtre

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.