Filtre Nulstil

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

Sandaler og badesandaler fra hummel

Har du brug for et par sko du nemt kan hoppe i, når du skal en tur på stranden eller bare en tur ud i haven? Så er badesandler fra hummel et oplagt valg. Hummel badesandaler til børn og voksne er perfekte uanset om man skal på stranden, en tur til poolen eller bare et smut ud i haven. Her på siden finder du alle hummel badesandaler til børn og voksne, men du finder også alle vores sandaler til børn.

Hummel badesandaler

Badesandaler er et must-have, når man skal på badeferie eller en tur til stranden. Vil du gerne undgå at brænde dine fødder i det varme sand når du er sydpå, eller vil du bare gerne undgå skidt og småsten? Så bør du anskaffe dig et par hummel badesandaler. Badesandaler er nemlig praktiske at have i hjemmet, men også praktiske at have med i kufferten, når du drager på badeferie, hvor den står på udflugt til stranden og poolen. Vores udvalg af badesandaler består af modeller til både voksne og børn. Alle hummel badesandaler er fremstillet af lette materialer og er designet med et enkelt og klassisk old-school look med vores ikoniske vinkler. Derudover er alle hummel badesandaler fremstillet med en EVA-sål som sikrer fleksibilitet og god stødabsorbering, hvilket gør badesandalerne yderst komfortable. Blandt vores sortiment finder du også modeller med velcrolukning, så du kan tilpasse badesandalerne efter dine fødder. 

Hummel sandaler

Har dit barn brug for et par brug for et par sko til sommerens lune dage? Så er hummel sandaler et fornuftigt valg. Her på siden finder du hele vores udvalg af hummel sandaler til børn. Hummel sandaler er designet med fokus på høj komfort og derfor er alle hummel sandaler fremstillet af letvægtsmaterialer, så sandalerne føles lette på fødderne. Dermed kan dit barn uden problemer løbe rundt og lege i sandalerne. Vores sortiment af hummel sandaler byder på flere forskellige modeller og designs. Vælg mellem sport sandaler, trekking sandaler eller glitter sandaler.

Sandaler

Filtre
sorter efter Nyeste
0 produkter
Nulstil filtre

 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.