Sponsorater - håndbold

RK & ZRK Vardar

RK & ZRK Vardar

Makedonske RK Vardar og ZRK Vardar med base i Skopje er en af de mest hæderkronede og populære klubber inden for både herre- og damehåndbold i verden. Klubben kan fremvise imponerende resultater, da begge hold har hevet sejren i land ved adskillige nationale mesterskaber og deltaget på højt niveau i internationale mesterskaber, som f.eks. EHF Champions League og Super Cup. Spillerne fra ZRK Vardar og RK Vardar er således store aktiver inden for elitehåndbold, og de viser gang på gang, hvorfor de fortjener at være i toppen.  

Telekom Veszprém

Telekom Veszprém

De ungarske mestre fra Telekom Veszprém har spillet i hummel siden 2017 og har tegnet en 3-årig kontrakt med hummel. Telekom Veszprém er et af de mest velkendte og succesfulde hold i Europa og - uden undtagelser - det mandlige håndboldhold, der har opnået størst succes i Ungarn. Holdet har været finalister til EHF Champions League mesterskaberne i 2014, 2015 og 2016 og har vundet imponerende 24 ungarske mesterskabstitler og 25 guldmedaljer til Hungarian Cup. 

Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold

Aalborg Håndboldklub stræber efter at være blandt de bedste klubber i dansk herrehåndbold og at være en kendt klub på lokalt, regionalt, nationalt og europæisk niveau. Indtil videre er de på den internationale scene nået til 1/16-finalen i EHF Champions League i 2004, 2014 og 2015. Klubbens værdier er: beslutsomhed, karisma, vindermentalitet, engagement og troværdighed. Aalborg Håndboldklub vil vise styrke på banen, og vi er stolte af at stå bag dem.

BM Granollers

BM Granollers

BM Granollers er en af de ældste og mest succesrige håndboldklubber i Spanien, når man ser på antal vundne titler. Helt fra begyndelsen har de været ekstremt fokuserede, og de nåede hurtigt op på et højt spillemæssigt niveau. De har sluttet næsten hver eneste sæson i toppen af den spanske håndboldliga, og i 1976 vandt de EHF Cup Winners' Cup, hvilket gør dem til den første spanske klub, der har vundet en europæisk titel. På grund af deres flotte forhistorie var de vært for håndboldkampe under OL i Barcelona i 1992 og for herrernes VM i 2013 – deres nuværende arena blev bygget til formålet. Et af klubbens kendetegn er deres fokus på at udvikle unge spillere, og det har bevirket, at mange store spillere er udklækket fra deres ungdomsakademi. I de seneste år har de øget antallet af damehold på ungdomsakademiet. BM Granollers er den eneste håndboldklub, der har både dame- og herreseniorhold i den bedste række i Spanien. I juni 2016 arrangerede klubben en af de største turneringer for ungdomshold fra hele verden for 377 hold fra 21 lande. Vi er beærede over at sponsorere et hold med så flot en historie, der – ligesom os – har som mål at fremme vækst i sporten.

Füchse Berlin

Füchse Berlin

Füchse Berlin, der blev grundlagt i 1891 i Berlin-Reinickendorf, kan se tilbage på en lang forhistorie. Efter et par omstruktureringer blev klubben omdøbt til Füchse Berlin i 2005 og betragter nu hele Berlin som hjemmebane; ikke kun Reinickendorf. Efter oprykningen til den bedste række i tysk håndhold i 2007 har Füchse etableret sig som et af de bedste hold i en af verdens stærkeste ligaer. På internationalt niveau får klubben masser af opmærksomhed, specielt efter holdet vandt IHF Super Globe to gange i træk i 2015 og 2016. De røde ræve siger "Hier ist unser Revier" (det her er vores jagtmark), og de er sultne efter mere. Hos hummel er vi stolte af at sponsorere så ambitiøs og viljestærk en klub, og vi er også ret vilde med, at vi har sørget for helt unikke trøjer til holdet, så de er klar til jagtsæsonen!

KS Vive Tauron Kielce

KS Vive Tauron Kielce

I 2017 underskrev hummel en sponsoraftale med KS Vive Tauron Kielce – en af de mest sejrende polske håndboldklubber i de seneste 25 år. De polske mestre gør sig særligt positivt bemærket på den europæiske håndboldscene, og som et af de absolut bedste håndboldhold internationalt, har klubben på imponerende vis samlet 13 polske ligatitler, 11 polske cup-titler og en EHF Champions League titel fra 2015.

ŽRK Budućnost

ŽRK Budućnost

ŽRK Budućnost fra Podgorica, Montenegro, har leveret en række imponerende resultater: 49 nationale titler, 2 Champions League titler, 3 EHF Winner’s Cup titler og 2 EHF Cup titler – resultater, der gør klubben til en frygtet modstander hos mange konkurrerende kvindelige håndboldhold på den internationale scene. Med partnerskabet mellem hummel og ŽRK Budućnost er det næste kapitel skrevet i historien om den historiske montenegrinske klub – og også for hummel som et førende internationalt håndboldbrand. 

IFK Kristianstad

IFK Kristianstad

IFK Kristianstad har været en af de førende håndboldklubber i Sverige siden 1930'erne. Elegance, boldkontrol og effektivitet er egenskaber, man forbinder med IFK Kristianstad, og det er også det, der gør det til en fornøjelse at se dem på banen. Klubben har opnået seks mesterskaber og har været hjemsted for mange imponerende spillere i årenes løb. IFK Kristianstad er også involveret i andre initiativer med håndbold som omdrejningspunkt, eksempelvis et hold for handicappede børn og et samarbejde med Furuboda IF, der spiller kørestolshåndbold. Det er indsatser som dem, der gør hummel og IFK Kristianstad til så godt et match, fordi vi har en fælles interesse i forhold til at forandre verden gennem sport.

Netherlands Handball Federation (NHV)

Netherlands Handball Federation (NHV)

Netherlands Handball Federation (NHV) har over 57.000 medlemmer. Forbundet har et stærkt fokus på talentudvikling, og deres mission er at være blandt de 10 bedste i verden. Talent er nøglen til deres strategi, og de vil give alle børn mulighed for at udvikle deres talent. Til det formål har de velstrukturerede talentprogrammer med dygtige trænere og coaches. Derudover har man inden for national damehåndbold udviklet et stærkt hold af talentfulde spillere, der også har vind i sejlene internationalt. I 2015 vandt de sølv ved verdensmesterskaberne, og de fik en imponerende OL-debut i 2016, hvor de sluttede på fjerdepladsen. Vi er stolte over at sponsorere en klub, der lægger så stor vægt på at fremme talentarbejdet, og vi er spændte på at følge med i holdenes udvikling på den internationale scene. 

RK Zagreb

RK Zagreb

RK Zagreb er utvivlsomt den kroatiske håndboldklub, der har haft størst succes. Det er deres præstationer beviset på; de har vundet hele 60 store trofæer i klubbens levetid. De har blandt andet opnået førstepladsen i den bedste kroatiske håndboldliga hvert eneste år fra 1992 til 2016 og sejret i den kroatiske pokalfinale 23 gange. "De hvide og blå" viser imponerende evner på banen og har en meget loyal fanskare, som de kalder deres 'hvide løver'. Fordi de har vist så stort talent og styrke i hele klubbens levetid, glæder vi os meget til at se, hvad fremtiden bringer, og vi er stolte over at være en del af klubbens udvikling.

Siófok KC

Siófok KC

Selvom Siófok KC var relativt anonym i klubbens spæde start, har klubben i de senere år vundet indpas i den bedste ungarske håndboldliga. Siden 2009 har klubben spillet i Nemzeti Bajnokság I – landets bedste liga. Klædt i sort og orange har klubben cementeret sin rolle i ungarsk håndbold og har udvist masser af karakter, mod og fightervilje som et ægte hummelhold.

Spillere

VÍCTOR TOMÁS GONZALEZ

VÍCTOR TOMÁS GONZALEZ

Víctor Tomàs har spillet håndbold, siden han var 8 år gammel. Han debuterede på det spanske landshold i 2007 under verdensmesterskaberne i Tyskland. Han er en af de bedste spillere på både nationalt og internationalt niveau, og han spiller altid med en beundringsværdig indstilling og passion.

Han har spillet for den spanske klub FC Barcelona i over 18 sæsoner og har forlænget sin kontrakt frem til 2021. I den forbindelse har han udtalt, at han planlægger at spille på højeste niveau hver eneste dag, indtil han har bidraget til at gøre klubbens forventninger og mål til virkelighed. Víctor Tomàs er en sand leder, og vi er stolte af at sponsorere så loyal og hårdtarbejdende en spiller.

PAUL DRUX

PAUL DRUX

Den tyske håndboldspiller Paul Drux er en ung upcoming stjerne. Han greb sin første håndbold, da han var 5 år gammel, og siden er han blevet en usædvanligt talentfuld og succesrig professionel spiller.

Han fik sit gennembrud i 2015 under verdensmesterskaberne i Qatar og har siden fortsat med at forbedre sine præstationer, samtidig med at han på beundringsværdig vis er blevet ved med at være ydmyg i forhold til sin succes. Hos hummel fokuserer vores sponsorater på det unikke: en unik kultur, unikke værdier og unikke enkeltpersoner, som tør bryde konventionerne for at nå deres mål. Paul Drux er en af dem. I en kommentar til samarbejdet med hummel siger han: "hummel og jeg passer bare sammen. De sko, jeg bruger hver eneste dag, passer perfekt. Produkterne er simpelthen så cool, og vi har de samme værdier. hummel har fulgt mig lige siden begyndelsen af min professionelle karriere, og jeg ser frem til et langvarigt samarbejde." Den indstilling hos Paul Drux passer perfekt til vores værdier, og vi vil gerne give ham muligheden for at være sig selv hele vejen igennem.

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.