SPONSORATER - FODBOLD

At sponsorere nogen er et privilegium

Hvis du som os deler lidenskaben, dedikationen og troen på, at sport er mere end, hvad øjet ser. Fodbold er mere end et spil, en trøje er mere end et stykke tøj, og et mål er mere end en bold, der krydser målstolperne. 

I denne fodboldsæson har hummel endnu engang valgt at sponsorere et antal nationale hold, klubber og individer. Vores sponsorater fokuserer på det unikke. Unik kultur, værdier og individer, der tør bryde konventionerne for at nå deres mål. Vi leder også efter the underdogs – dem der sjældent vinder, men hvor sjælen, arven og drømmene kan være endnu større. Fordi for os handler det om mere end at levere kvalitetstrøjer og udstyr. Det handler om at vise vores tro på hver eneste spiller, hold og fan, eftersom vi er fellow soulmates i forfølgelsen af en sejrrig drøm. 

Af disse grunde og mange flere, er det de hold, klubber og individer, som vi vil hjælpe med at træde i karakter, og som vi er stolte af at sponsorere.

DBU - Det danske landshold

DBU - Det danske landshold

Det danske landshold, som er organiseret under den Danske Bold Union (DBU), er et hold, som har set mange fantastiske spillere og som har opnået sejrrige øjeblikke i historien. De røde og hvide kommer fra et lille men forenet land, hvor fansene står sammen side om side i at støtte de danske drenge og piger. Faktisk til så stor en grad, at troen på de danske vikinger aldrig glipper, selv når de møder modgang. Når man kigger tilbage stammer Roligan-bevægelsen fra drengenes succes i 1980’erne og handler om glade fans, der tager et standpunkt mod vold ved at promovere muntre værdier. Det danske landshold er indbegrebet af Danishness, og det er derfor en ære og fornøjelse for hummel igen fra 2016 at være en del af Danish Dynamite, som vi var i perioden 1979-2004.

Rangers F.C

Rangers F.C

I 2018 slog hummel pjalterne sammen med en af de mest ikoniske og respekterede klubber i europæisk fodbold, Rangers F.C. I en indledende tre-årig aftale producerer hummel tre unikke spillersæt til hver sæson samt en lang række træningsprodukter.

Rangers F.C blev grundlagt i 1872 og har vundet flere ligatitler og trebles end nogen anden klub i verden med 54 liga-titler, 33 pokal-titler og 27 ligacup-titler. På det massive Ibrox Stadium - hjemsted for 'The Gers' - har de ekstremt dedikerede Rangers-fans også fået store minder fra utallige europæiske aftener.

I 2018 blev den engelske landsholds-legende Steven Gerrard udnævnt som den nye Rangers F.C. manager. Ny manager. Nye spillertrøjer. Ny æra. #LetsGo

Middlesbrough FC

Middlesbrough FC

I 2018 genopstod et ikonisk hummel-partnerskab. Et samarbejde dybt forankret i historien om en af Englands mest berømte fodboldklubber, Middlesbrough FC.

Meddelelsen om, at hummel var tilbage som tøjsponsor for Middlesbrough FC fra 18/19-sæsonen, blev mødt med stor glæde hos klubbens fans. hummel producerede klubbens spillersæt mellem 1984 og 1987, en tid for fremkomst, depression og genfødsel i North Yorkshire. Disse designs vil altid rangere som de mest populære i Middlesbroughs historie. Og i 2018 vendte de berømte hummel Chevrons tilbage til Teeside.

AGF

AGF

AGF har rødder tilbage til 1880 og er en ikonisk dansk fodboldklub med hjemstavn i hummel hjembyen Aarhus. AGF er et af de mest vindende hold gennem tiden, og selvom klubbens resultater har varieret gennem årene, har klubben fastholdt en loyal fanskare og en stærk lokal positionering. Klubben har stærke bånd til lokalsamfundet – bånd, hummel har været med til at styrke yderligere ved lanceringen af en specialdesignet spillertrøje fra 2017 med henblik på at fejre hjembyen Aarhus og byens særlige rolle som Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Brøndby IF

Brøndby IF

Brøndby er en af de største og mest berygtede danske klubber og har været en mangeårig partner til hummel. Samarbejdet har mere end 20 år på bagen og startede med en sponsoraftale, der varede fra 1986 til 1996. I 2012 blev hummel igen officiel sponsor for klubben med en sponsoraftale, der varer til 2022. De to parter er stærkt forbundet og samarbejder indgående omkring innovation og produktudvikling. Brøndby IF har en af de mest engagerede og passionerede fanklubber i Danmark, og med klubbens lange historie og stærke lokale positionering er partnerskabet med hummel et åbenlyst valg.

SC Freiburg

SC Freiburg

SC Freiburg har fundet deres vej tilbage til den tyske Bundesliga, og som en af de mest populære underdogs i Tyskland, vender de tilbage med en masse ambitioner. Men de er ikke kun en ambitiøs klub, når det kommer til sporten. SC Freiburg er også ambitiøse i forhold til deres CSR aktiviteter, hvor de sætter ekstremt meget pris på den støtte de modtager fra mange af deres fanklubber. Endda så meget, at de har modtaget en Fair-Play rangering og DFL-prisen, som understreger den fredelige fremtoning af SC Freiburg og deres fans. Klubben er bare anderledes. I modsætning til mange andre klubber har deres stadion ikke et VIP-område, og holdet må kun spille på deres stadion med en specialtilladelse, da banen er for lille. På trods af alt det og deres begrænsede ressourcer lykkes det stadig klubben at tiltrække dygtige spillere.Evnen til at arbejde med det de har og deres ambitiøse CSR-aktiviteter gør SC Freiburg til et godt match med hummel og vores mission ’Change the World Through Sport. Vi er stolte af at være en del af deres lidt anderledes koncept og at kunne følge SC Freiburg på deres vej. 

CSC - Christiania Sports Club

CSC - Christiania Sports Club

CSC Christiania blev grundlagt i 1982 i fristaden Christiania med ambitionen om at være den første fodboldklub uden kontingentbetaling. Men som klubben blev større, blev man nødt til at tage en lille pris for at få tingene til at køre rundt. Ikke desto mindre er mentaliteten om at gå imod det mere konservative Danmark og have en mere unik tilgang ikke kun til fodbold, men livet generelt, et centralt kendetegn for klubben. Dette er stærkt udtrykt i holdets mottoer: ’Joint the club’ og ’You’ll never smoke alone’. Fankulturen vokser til stadighed, og fansene er ivrige efter at vise deres støtte til klubbens fokus på lige rettigheder og forskelligheder. De unikke hummel CSC trøjedesigns er blevet spottet på berømtheder verden rundt, og CSC repræsenterer efterhånden en form for landshold for Fristaden. hummel omfavner det mere alternative, karismatiske hold og er stolt over at have indgået partnerskab med en klub, som deler vores mission Change the World Through Sport.

Real Valladolid

Real Valladolid

Fodboldklubben Real Valladolid spiller i den næstbedste spanske liga og har hjemmebane på Estadio Nuevo José Zorrilla med plads til hele 26.512 tilskuere. Klubbens officielle spiller-kit består af et bredstribet design holdt i klubbens hjemmefarver hvid og violet. 

V-Varen Nagasaki

V-Varen Nagasaki

V-Varen Nagasaki var førhen kendt som Ariake Football Club etableret i 1985, før de fusionerede med Kunimi Football Club i 2005 og fik navnet de har i dag. V-Varen Nagasaki blev mestrer i den japanske fodboldliga i 2012, hvilket gjorde det muligt at rykke op til J. League Division 2 for første gang i klubbens historie. I samarbejde med hummel præsenterede VVN i 2015 to unikke Pray for Peace trøjer for at markere, at det er 70 år siden, atombombningen i byen Nagasaki fandt sted. Dette fanger ånden af klubben, som er bygget på værdier af respekt, sammenhold og lidenskab for spillet. Vi er stolte over at fortsætte vores sponsorat med en klub, der ser vigtigheden i at skabe opmærksomhed omkring opretholdelsen af fred for kommende generationer.

Lithuania Football Federation

Lithuania Football Federation

Som den ledende instans inden for litauisk fodbold, har det litauiske fodboldforbund spillet en afgørende rolle i opbygningen og positioneringen af litauisk fodbold både nationalt og internationalt. Med hummel som sponsor har forbundet ansvaret for den fortsatte udvikling af det litauiske fodboldlandshold, der spiller i en gul og grøn trøje beklædt med hummel® vinkler. 

FC Utrecht

FC Utrecht

Partnerskabet mellem hummel og FC Utrecht blev søsat i 2012. Den hollandske fodboldklub blev grundlagt den 1. juli 1970, og siden da har klubben ikke på et eneste tidspunkt være forvist fra den hollandske superliga Eredivisie. Kun de tre storklubber Ajax, Feyenoord og PSV har præsteret at gøre det samme. 

SpVgg Greuther Fürth

SpVgg Greuther Fürth

Greuther Fürth blev grundlagt i 1903 og må siges at være en af Tysklands mest historiske fodboldklubber. Klubben har hjemmebane i Bavaria i Fürth tæt på Nürnberg og spiller i dag i den tyske 2. Bundesliga. Sponsoraftalen mellem hummel og den gamle tyske klub varer ifølge den nuværende aftale indtil 2021-sæsonen – så der er grobund for et solidt partnerskab med en lang række af interessante lanceringer. 

Club Deportivo Tenerife

Club Deportivo Tenerife

Club Deportivo Tenerife har ført en halvturbulent tilværelse i forskellige spanske fodboldligaer, siden klubben blev grundlagt i 1912. I dag spiller klubben i Segunda Divisón, den næstbedste spanske liga. Klubben hører til på Estadio Heliodoro Rodríguez López i Santa Cruz på Tenerife, og klubbens fanskare er opkaldt efter makrelfisken chicharro, som indbyggerne i fiskerlandsbyen Santa Cruz tidligere havde for vane at spise – derfor kaldenavnet Chicharreros. Klubben har oplevet det meste – faktisk alt fra økonomiske vanskeligheder til nervepirrende kampe i Copa del Rey og UEFA-Cup’en, og i dag er Club Deportivo Tenerife en af de væsentligste sponsoraftaler for hummel i Spanien. 

Jeonbuk Hyundai Motors

Jeonbuk Hyundai Motors

Jeonbuk Hyundai er den første klub fra Østasien, der har vundet den Asiatiske Champions League, siden turneringen blev etableret i 2003. Derudover har holdet vundet den Koreanske FA Cup tre gange og er det første K-League hold, som har deltaget i AFC Champions League seks gange i streg. Det gør dem til en meget fremtrædende klub i Asien. The green warriors er kendte for dedikationen til deres fans og deres bidrag til det lokale samfund igennem adskillige CSR-aktiviteter, såsom invitationer til lavindkomstfamilier og udviklingen af globale talenter. Klubben stræber efter at bringe lidenskab og glæde til Jeonbuk, og i hummel er vi spændte på at være en del af projektet.

Incheon United FC

Incheon United FC

Siden 2015 har hummel været stolt sponsor af Incheon United FC. Klubben, der holder til i den sydkoreanske by Incheon – den tredje største by i landet – er unik, fordi klubben blev grundlagt som en community-klub med selve byen Incheon som hovedaktionær. Klubben har således en tæt relation til byen, da klubben blev grundlagt ved en offentlig aktieemission i 2003. Klubben favner på den måde betydningsfulde hummel værdier, da den spiller en vigtig rolle i at støtte op om fællesskabet og de følelser og det kammeratskab, der er en naturlig del af kærligheden til sporten.

INAC Kobe Leonessa

INAC Kobe Leonessa

INAC Kobe Leonessa har været en stærk ambassadør for kvindefodbold i Asien. Siden grundlæggelsen i 2001, har Kobe-klubben vundet adskillige mesterskaber i Japan. På grund af holdets passion for spillet og kendte forhenværende spillere som Homare Sawa er de japanske løvinder en afgørende brik i forhold til at udbrede forståelsen af kvindefodbold i Asien og resten af verden.    

Seoul WFC

Seoul WFC

Seoul WFC er en kvindeklub med hjemmebane i den sydkoreanske by Seoul. Klubben blev grundlagt i 2004 og spiller i dag i WK-ligaen – noget der understreger, at hummel har fokus på at øge sin tilstedeværelse inden for kvindefodbold på eliteplan. Med kælenavnet The Amazones er de sydkoreanske kvinder kendetegnet ved deres evne til at engagere og tryllebinde masser af fans til at følge med i deres imponerende bedrifter inden for kvindefodbold på topplan.  

Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles og hummel har samarbejdet siden 1988. Gennem årene har den særprægede hollandske kult-klub opbygget en dedikeret fanskare – fans, som hummel og klubben selv har fejret af flere omgange. I 2009 fik Go Ahead Eagles som den første hollandske klub hjembyens skyline på trøjen. I 2016 var navnene på 6000 loyale fans trykt på holdets udetrøje, og i 2017 har klubben valgt at lade sine dedikerede fans designe den nye trøje.  

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.