Presse

 

hummel rethinks the ‘Player of the Match’ award at the IHF World Men’s Handball Championships

hummel and the IHF replace the traditional ‘Player of the Match’ trophy and instead give the player a direct opportunity to pass on talent and passion for handball to the next generation by donating hummel handball equipment for less fortunate children.

BIF og hummel hylder "Faxe"

John "Faxe" Jensen er en af de største legender i Brøndby IF's historie, og nu hylder hummel ham med en ganske særlig spillertrøje.

hummel annullerer AFF-sponsorat

Hovedsponsoren for det afghanske kvindefodboldlandshold, hummel, annullerer med øjeblikkelig virkning alle sponsorkontrakter med det afghanske fodboldforbund [AFF] og kræver, at der indsættes en ny ledelse for organisationen.

AGF og hummel hylder fodboldlegende med unik trøje

Aage Rou Jensen er en af de største legender i AGF's historie, og nu bliver han hyldet med en ganske særlig spillertrøje.

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter på sitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. LÆS MERE.