Mere end 90 års historie

hummel blev grundlagt i 1923 og har mere end 90 års stolt historie bag sig. hummel brandet har sine rødder i krydsfeltet mellem sport og livsstil, og her præsenteres nogle af virksomhedens højdepunkter gennem tiden.

 

1923

Albert Messmer udvikler en af de første fodboldstøvler i verden. Sammen med broderen Michael Ludwig Messmer grundlægger han virksomheden Messmer & Co., der siden hen bliver kendt under navnet hummel.

 

1956

Den visionære Bernhard Weckenbrock overtager firmaet. Han skaber en solid brandidentitet og introducerer vinklerne.

 

1968

hummel underskriver sin første sponsoraftale med klubben Duisburg fra den tyske 2. Bundesliga. 

 

1969

Den første sportstøjskollektion lanceres. Flere sponsoraftaler underskrives, og virksomheden oplever økonomisk fremgang. Humlebien skabes og fremstår på daværende tidspunkt i en mere rund udgave end den nuværende. 

 

1970

hummel introduceres på det nordeuropæiske marked. 

 

1979

hummel underskriver den første sponsoraftale med det danske landshold – en aftale, der varer ved indtil 2004. 

 

1988

hummel underskriver en sponsoraftale med Real Madrid og klubbens store stjernespiller Emilio Butragueño. Aftalen gør hummel produkter endnu mere populære.   

 

1992

Sejren er mildest talt overraskende! Det danske landshold spiller sig til sejr i Europamesterskaberne efter at have spillet mod Tyskland i finalen. 

 

1999

hummel får ny ejer – Thornico. Det betyder, at Christian Stadil træder ind på scenen og kommer til at påvirke virksomhedens brandhistorie. Han lancerer en kollektion bestående af redesigns af originale styles, og det er med til at positionere hummel som et trendsættende sportsbrand.  

 

2013

hummel fejrer sit 90-års jubilæum ved at relancere en række styles fra hummel-arkiverne.  

 

2016

Efter en årrække bliver hummel igen sponsor for et hold i den tyske Bundesliga. SC Freiburg spiller en fænomenal første sæson efter at have kæmpet sig tilbage i Bundesligaen.

 

2017

Det danske kvindelandshold vinder sølv til Europamesterskaberne i Holland, men spiller en brag kramp mod værtsnationen i finalen. Præstationen betragtes som et absolut højdepunkt i dansk kvindefodbold.

 

2018

hummel indgår en sponsoraftale med de skotske giganter Rangers F.C. – klubben med flest ligatitler i verden. Fra hummels perspektiv, markerer aftalen et fornyet fokus på fodbold i Storbritannien.

 

2019

Det Internationale Håndboldforbund og hummel slutter sig sammen, hvor hummel bliver den officielle tekniske sponsor og tøjleverandør til IHF. Det nye partnerskab starter med IHF World Men’s Championships i Danmark og Tyskland i januar 2019.  

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.