Fri fragt ved køb over 400 DKK Fri retur hele oktober

Om hummel 

 

Længe før kontrakterne. Længe før agenterne. Og længe før de milliard-dyre stadioner… 

... var hummel en realitet. hummel blev grundlagt i 1923 som et sko- og sportsbrand med dybe rødder i fodbold og håndbold.   

hummel er et af de ældste brands inden for teamsport på markedet og har ændret nationalitet fra tysk til dansk, siden virksomheden blev grundlagt for flere generationer siden.

Store fodboldhold som Real Madrid, Tottenham Hotspurs, Aston Villa og det danske landshold er tidligere løbet på banen i hummel, og i dag sponsoreres nogle af de største klubber og spillere inden for håndboldens verden.

hummel bevæger sig i krydsfeltet mellem mode og sport, og virksomheden er braget ind i det 21. århundrede med relanceringen af 1970’ernes old-school tracksuits, som nu sælges i internationale modebutikker. Nogle styles opnåede hurtigt stor popularitet blandt Hollywood-kendisser som Jennifer Lopez, Pink og Paris Hilton – for blot at nævne nogle få.  

hummel har altid været kendt for og brystet sig af at gøre tingene anderledes – og altid med kant og karakter. Det er værdier, man ser anvendt i forbindelse med virksomhedens mange sponsorater rundt omkring i verden.

 

Om at skabe en bæredygtig forretning med karakter

hummel tror på Company Karma og vigtigheden i at give noget tilbage til mennesker og organisationer, der arbejder for gode og prisværdige formål, så som fodboldsammenslutningerne i Afghanistan og det nationale fodboldlandshold i Sierra Leone. hummel sponsorerer internationalt anerkendte fodboldhold, som f.eks. det danske og afghanske fodboldlandshold, Charlton Athletic FC, SC Freiburg, Christiania SC, Brøndby IF, V-Varen Nagasaki, Jeonbuk Hyundai og SpVgg Greuther Fürth. hummel er også sponsor for håndboldstjerner som Mikkel Hansen, Daniel Narcisse, Paul Drux og Victor Tomás, og hold som Vive Tauron Kielce, Füchse Berlin, MVM Veszprém KC og RK Vardar bærer alle de ikoniske hummel vinkler.

 

Vores karmafilosofi – Change the World through Sport

I årenes løb har hummel® igangsat og støttet adskillige projekter med fokus på at ændre verden gennem sport. Vi sponsorerer flere sportshold i fattige og krigshærgede lande med håbet om at bygge bro og hjælpe med at skabe en bedre fremtid. For os er sport mere end en fysisk aktivitet. Det er et universelt sprog med styrken til at eliminere uenigheder i politik, kultur og religion. Ved at bruge sport til at skabe respekt, harmoni og forståelse på tværs af landegrænser ønsker vi at gøre en reel forskel i verden. Fra Afghanistan til Sierra Leone støtter og sponsorerer vi projekter som hjælper mennesker med at udleve deres passion for sport. I en globaliseret verden mener vi, at denne indstilling fungerer som en boomerang – en positiv forandring for os alle.

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Email OK. Hvis denne findes som kunde, vil du få tilsendt en e-mail om gendannelse af din kode.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter på sitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. LÆS MERE.