Fri fragt ved køb over 400 DKK Fri retur hele oktober

Levering


Hvad koster fragten?

Ved køb på 400 DKK og derover leveres din pakke gratis. Hvis du køber for under 400 DKK, koster fragten 45 DKK til adresser i Danmark.

 

Hvem leverer min pakke?

Din pakke vil blive afsendt med PostNord og leveres med omdeling.

Du behøver ikke bekymre dig om, om du er hjemme til at modtage pakken. Når den er afsendt, modtager du en sms og e-mail fra PostNord om, at din pakke er på vej. Her kan du frivilligt vælge, om pakken i stedet skal afleveres hos naboen, i garagen eller andetsteds.

Hvis du ikke får besked omkring levering af din pakke, er du velkommen til at kontakte os på onlinesupportDK@hummel.dk eller tlf. +45 88 70 49 50 for at få information omkring din levering. 

 

Hvad er leveringstiden?

Du vil modtage din ordre inden for 1-3 arbejdsdage* efter ordreafgivelsen. Ordrerne pakkes i den rækkefølge, de kommer ind, så ved kampagner såsom udsalg og større produktlanceringer, kan der i sjældne tilfælde forekomme en lettere forlænget leveringstid.

Samme dag som ordren afsendes, vil du modtage en faktura pr. e-mail indeholdende et Track & Trace-nummer. 

Husk at tjekke din mappe med spam/uønsket post, hvis mailen ikke dukker op på almindelig vis.

*OBS! Særlige forhold ved køb af spillertryk:  Har du tilvalgt spillertryk ved køb af en landsholdstrøje, forlænges leveringstiden med yderligere 3-5 hverdage grundet tryk hos en ekstern partner. Din e-mail med din faktura og dit Track & Trace-nummer modtager du, når varen sendes fra vores lager til trykkeriet.   

 

Delvis levering

Bemærk venligst, at vores varer er placeret på to forskellige lagre. Dette betyder, at du muligvis vil modtage to pakker uafhængigt af hinanden.

Dette påvirker ikke dit eventuelle fragtgebyr, og du vil blive gjort opmærksom på, at det er en delvis levering i den e-mail, vi sender dig med faktura og trackingnummer, når vi sender den første del af din ordre.

 

 

 

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Email OK. Hvis denne findes som kunde, vil du få tilsendt en e-mail om gendannelse af din kode.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter på sitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. LÆS MERE.