Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

hummel® sportstasker

Hos hummel® har vi et stort udvalg af fede sportstasker, som kan bruges uanset om du skal til træning, på træningscamp, eller skal på weekendtur. Vi designer træningstasker i et væld af farver og størrelser, så uanset om du har brug for en stor fodboldtaske med plads til alt dit udstyr, eller du er på udkig efter en lille træningstaske til fitness, finder du den her på hummel.dk. Alle vores sportstasker kommer med bæreremme og skulderremme, så de både kan bæres i hånden eller slynges over skulderen, når du er på farten.

Træningstasker til sport

Vores træningstasker og sportstasker er udstyret med adskillige lommer, både indvendigt og udvendigt, så du kan holde styr på dine ting. Nogle træningstasker er designet med et stort, separat rum i bunden, hvor du kan opbevare beskidt tøj, fodboldstøvler eller det våde håndklæde, så du kan opbevare det beskidte og rene tøj hver for sig. Hvis du skal have ekstra meget udstyr med dig, skal du tage et kig på vores tasker som kommer med hjul under bunden i trolleyform, så du kan køre den efter dig i stedet for at slæbe den over skulderen eller i hånden. 

Fede sportstasker

Alle vores designs er udstyret med det ikoniske hummel® logo og/eller vores velkendte vinkler, der giver din sportstaske eller træningstaske et retro look. Mange af vores træningstasker er inspireret af vores stolte designarkiver med reference til 80’erne eller 90’erne, så når du køber dig en hummel® sportstaske er du sikker på at få et design, som kan bruges år efter år. 

Sportstasker

Sportstasker
Filtre
sorter efter Nyeste
1 produkter
Nulstil filtre
 • Spar 50%
   
  AUTHENTIC CHARGE TEAM SPORTS BAG
  175,00 DKK 350,00 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.