Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

hummel® huer, løbehuer og træningshuer

Leder du efter en hue eller beanie? Så er du landet det rette sted. Vi designer huer og beanier til hverdag og mange typer af sport, så uanset om du leder efter en løbehue, træningshue eller en hue til hverdag, finder du den her på siden. En hue er det perfekte tilbehør, når kulden og blæsten titter frem, og du får brug for at varme ørerne og hovedet. Vi designer både almindelige huer til hverdag eller skiferien, men også de mere tekniske huer til sport, som er designet i svedtransporterende mikrofibermateriale. Vores løbehuer og træningshuer er designet i et mere tætsiddende design, så de bliver siddende fast på hovedet i kampens hede, eller når du er til trænings i blæsevejr. Nogle løbehuer kan desuden bukkes op og ned efter behov.

 

Vanter og handsker

Udover vores hoveder og ører, skal vi selvfølgelig også beskytte vores hænder fra kulden. Med et par hummel handsker og vanter, er det slut med at have kolde fingre. Vores sportshandsker, løbehandsker og fodboldhandsker er designet særligt til sport i et lækkert microfibermateriale. Mange af vores handsker er udstyret med velcrolukning, så de sidder godt og så de kan lukkes helt til og skærme for den kolde vind. For at sikre et godt greb, har vores designe sørget for, at der sidder små silikonedutter på undersiden af alle vantens fingre.

 

Halstørklæder, tørklæder & neck gaiter

Vi designer naturligvis også halstørklæder til hverdag og sport. Tag et kig på vores neck gaiters, som er en lille tube i mikrofibermateriale, der nemt kan hives ned over hovedet. Materialet er 100% polyester, så sved og fugt aktivt transporteres væk fra halsen og ansigtet. Neck gaiteren slutter tæt om halsen og sørger for, at holde kulden væk fra halsen, når du træner ude, cykler eller løber. Som et ekstra tip kan du hive neck gaiteren op over næsen og munden på de ekstra kolde dage, så du er helt beskyttet mod det kolde vintervejr. Du finder naturligvis også almindelige halstørklæder til hverdag her på siden, så bare klik rundt og find din favorit. 

Huer, vanter og tørklæder

Huer, vanter og tørklæder
Filtre
sorter efter Nyeste
10 produkter
Nulstil filtre
 • Spar 50%
   
  TRAINING BEANIE
  60,00 DKK 120,00 DKK
 •  
  BASIC CAP
  120,00 DKK
 • Spar 50%
  2 farver
  hmlALVA BEANIE
  75,00 DKK 150,00 DKK
 • Spar 50%
  2 farver
  hmlALVA BEANIE
  75,00 DKK 150,00 DKK
 • 2 farver
  hmlVEJR HAT
  249,95 DKK
 •  
  LIGHT WEIGHT PLAYER GLOVES
  149,95 DKK
 • 2 farver
  hmlMOVE BEANIE
  149,95 DKK
 •  
  COLD WINTER PLAYER GLOVES
  119,95 DKK
 • 2 farver
  hmlVEJR HAT
  249,95 DKK
 • 2 farver
  hmlMOVE BEANIE
  149,95 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.