Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

Dame træningsbukser til enhver situation

Træningsbukser kan bruges i mange sammenhænge, hvor vores modeller passer til enhver situation. Uanset om du skal løbe flere kilometer, træne henne i det lokale fitnesscenter eller blot spille bold sammen med vennerne, kan du finde et par fede træningsbukser til kvinder her. Over de seneste årtier er træningsbukser blevet meget populære, og de går derfor også under forskellige navne. Træningstights, leggings, sweatpants og sportsbukser er blot få eksempler, men bruges ofte til bestemte formål. 

 

Uanset hvad du kalder dem, kan du finde et par der passer til dine behov her hos hummel. Vores sortiment dækker også over joggingbukser, tights eller komplette træningssæt til kvinder, som ligeledes kan bruges til forskellige formål. Træningsbukserne her på siden er designet med et kraftigere materiale end normale træningstight og -leggings, hvilket giver en smule mere beskyttelse til bagdelen og knæene.

Behagelige træningsbukser til kvinder 

Selvom træningsbukser ofte bliver brugt til sport, skal de stadigvæk være behagelige at have på. Det er vigtigt, at du har en god komfort og kan bevæge dig frit. De skal være så behagelige, at du næsten ikke bemærker dem. Når du træner skal dit fokus ikke være på tøjet, men på at præstere bedst muligt. Det har du mulighed for med vores modeller, hvor komfort og funktionalitet er i højsædet. 

 

hummel træningsbukser til damer er en trendy opdatering af de klassiske designs, som emmer af sport med en moderne kant. Vi tilbyder også træningsbukser til herrer, børn, teens og babyer, hvor du på denne side kun finder træningsbukser til damer. Du kan naturligvis også bruge dem til mere afslappende formål, hvis dagen ikke lige involverer motion eller sport.

Dame træningsbukser

Filtre
sorter efter Nyeste
7 produkter
Nulstil filtre
 • Spar 50%
   
  AUTHENTIC CHARGE MICRO PANT WOMAN
  150,00 DKK 300,00 DKK
 • Spar 50%
  2 farver
  HMLJASMINE PANTS
  200,00 DKK 400,00 DKK
 • Spar 50%
  2 farver
  HMLJASMINE PANTS
  200,00 DKK 400,00 DKK
 • 2 farver
  hmlSELBY TAPERED PANTS
  399,95 DKK
 • 2 farver
  hmlCIMA PANTS WOMAN
  399,95 DKK
 • 2 farver
  hmlCIMA PANTS WOMAN
  399,95 DKK
 • 2 farver
  hmlSELBY TAPERED PANTS
  399,95 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.