Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Funktionalitet

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

Dame tights fra hummel

Bliv godt klædt på til din træning med et par populære hummel træningstights til kvinder. Under enhver træning er bevægelsesfrihed, komfort og ventilation alfa og omega. Derfor er det også altafgørende at vælge det helt rigtige træningstøj, der både kan give dig det nødvendige udvalg af tekniske funktionaliteter og samtidig sikre, at du altid føler dig godt tilpas. Dit træningstøj skal netop være med til at fremme din præstation – ikke hindre den.

Et par træningstights til kvinder fra hummel er det perfekte valg til dig – uanset hvorvidt du knuselsker yoga og pilates, besøger fitnesscenteret eller crossfit på ugentlig basis eller holder af lange, friske løbeture udenfor. Falder dit valg på et eller flere af vores mange dametights, er du nemlig sikret en lang række unikke fordele og funktioner, som sikrer, at du få mest muligt ud af din træning alt i mens du føler dig rigtig godt tilpas.

Skønne tights til kvinder i høj kvalitet

Hos hummel har vi en stor passion for sport, og derfor har vi også stor fokus på at designe og udvikle tights til alle de mest populære sportsgrene og træningsformer.

Her på siden kan du vælge og vrage mellem et væld af dame tights i en række forskellige designs. Vi har både de klassiske og tidløse, der går igen sæson efter sæson såvel som de mere sæsonbetonede designs, der med unikke detaljer og trendy farver. Fælles for dem alle er, at de er designet og udviklet med fokus på bevægelighed, komfort og funktionalitet.

Vælger du et par hummel dame tights, er du sikret et par tights i høj kvalitet og med maksimal fleksibilitet. Alle vores hummel tights til damer fremstilles af bløde og lette materialer, der er svedtransporterende, åndbare og desuden udstyret med vores unikke BEECOOL®-teknologi, der holder dig tør, frisk og lugtfri gennem hver eneste træning.
Vores flotte træningstights til damer fremstilles både i polyamid, polyester og bomuldskvaliteter og alle udstyret med strækbar elastan for at opnå vores velkendte fleksibilitet og bevægelighed. Hertil har flere af vores dame tights fået en antibakteriel behandling ligesom de også er enormt hurtigtørrende.

Alle vores træningstights har desuden en tætsiddende og opstrammende pasform, der fremhæver dine flotte former og sikrer, at alt sidder fuldstændig som det skal – uanset hvor intensivt dit træningspas bliver. Hertil er vores skønne seamless tights til yoga og fitness også designet helt uden irriterende sømme, så du med sikkerhed undgår gnavsår.

De mest populære hummel tights til damer

hummel er især kendt og elsket for det store og prisbevidste udvalg af populære seamless tights. Disse populære modeller er fuldstændig fri for generende sømme og fremstillet af bløde, lette materialer, der både er svedtransporterende, antibakterielle og åndbare. hummel seamless tights har en opstrammende, tætsiddende pasform og egner sig særligt godt til yoga og pilates, men silhuetterne kan både bruges til fitness, holdtræning og kortere løbeture.

Ønsker du at gøre dit outfit komplet, kan du finde matchede træningstoppe blandt vores udvalg af træningstøj. Mangler du derimod tøj til turen til og fra træning, kan du finde et træningssæt, som du nemt kan hoppe i både før og efter træning.

Tights

Filtre
sorter efter Vi anbefaler
18 produkter
Nulstil filtre
 •  
  hmlLEXINE 3/4 TIGHTS
  349,95 DKK
 •  
  hmlCHIPO TIGHTS
  349,95 DKK
 • 3 farver
  HMLLILY TIGHTS
  279,95 DKK
 • 2 farver
  hmlZILLE TIGHTS
  199,95 DKK
 •  
  CORE TIGHTS WOMAN
  249,95 DKK
 • 2 farver
  hmlTIF HIGH WAIST SEAMLESS TIGHTS
  199,95 DKK
 •  
  HMLCLEA SEAMLESS TOP
  249,95 DKK
 • Spar 40%
  2 farver
  hmlZILLE TIGHTS
  119,97 DKK 199,95 DKK
 • Spar 40%
   
  hmlCI SEAMLESS CYCLING SHORTS
  119,97 DKK 199,95 DKK
 • Populær
   
  HMLCLEA SEAMLESS TIGHTS AW18
  299,95 DKK
 • Spar 40%
   
  hmlPARIS HIGH WAIST TIGHTS
  179,97 DKK 299,95 DKK
 • Populær
  2 farver
  CLASSIC BEE CI SEAMLESS TIGHTS
  249,95 DKK
 • Spar 50%
  3 farver
  HMLLILY TIGHTS
  139,98 DKK 279,95 DKK
 • Populær
  2 farver
  CLASSIC BEE CI SEAMLESS TIGHTS
  249,95 DKK
 • 3 farver
  HMLLILY TIGHTS
  279,95 DKK
 • Populær
   
  hmlCLEA SEAMLESS CYCLING SHORTS
  249,95 DKK
 • Populær
   
  HMLCLEA SEAMLESS TIGHTS
  299,95 DKK
 • Spar 40%
  2 farver
  hmlTIF HIGH WAIST SEAMLESS TIGHTS
  119,97 DKK 199,95 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.