Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Funktionalitet

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

Tights fra hummel

Bliv klar til træning med et par dame tights fra hummel. For at du kan yde dit bedste til træning, er bevægelsesfrihed og komfort alfa og omega. Derfor er det yderst vigtigt, at vælge det helt rigtige træningstøj som ikke kun er behageligt at have på, men som også får dig til at føle dig godt tilpas. For at kunne yde sin bedste præstation må træningstøj ikke være en hindring når du træner, og derfor er det vigtigt, at du vælger træningstøj med maksimal bevægelighed og komfort samt træningstøj med en god pasform. Et par tights fra hummel er derfor et perfekt valg til dig, uanset om du dyrker yoga, pilates, løb, styrketræning eller en anden træningsform. Vælger du et par hummel tights, er du nemlig sikret en lang række fordele som gør, at du kan få mest ud af din træning, samtidig med at du føler dig godt tilpas.

Dame tights i høj kvalitet

Hos hummel har vi en stor passion for sport, og derfor har vi også stor fokus på at designe og udvikle tights som er perfekte til al slags træning, så du altid kan yde dit bedste. Hele året rundt finder du tights til damer blandt vores sortiment af dametøj, og dermed kan du altid vælge imellem en række forskellige designs. Både klassisk og tidløse designs men også sæsonbetonet designs. Fælles for alle er, at de er designet og udviklet med fokus på bevægelighed, komfort og funktionalitet.

Vælger du et par hummel tights, er du sikret et par tights i høj kvalitet og med maksimal bevægelighed. hummel tights fremstilles af bløde og lette materialer, som alle er svedtransporterende og åndbare og perfekt til træning, uanset om det er intensiv eller let træning. Vores tights fremstilles både i polyamid, polyester og bomulds kvaliteter, men er alle fremstillet af strækbar elastan for ultimativ bevægelighed. Alle materialer er nøje udvalgte for at sikre tights af høj kvalitet. Derfor har flere af vores modeller fået antibakteriel behandling og er ligeledes hurtigtørrende.  

hummel tights har en tætsiddende pasform som fremhæver din skikkelse og som sikre en god pasform og dermed også god komfort. Vigtigst af alt er dog vores udvalg af seamless tights som er designet uden sømme, så du med sikkerhed undgår irriterende gnavsår.

hummel x energii

I 2015 indgik hummel og Energii et samarbejde med formålet at sikre en high-performance træningskollektioner. Samarbejdet har resulteret i en bred portefølje af høj-kvalitets træningstøj til mænd og ikke mindst kvinder. Herunder tights til damer.  

Med Energiis ekspertise indenfor træning og kendskab til markedet, bringer Energii viden med til designbordet, når hummel udvikler nye styles. Kombineret med hummels egen viden indenfor sportstøj resulterer dette i en lang række produkter i et eksklusivt design fremstillet af høj-kvalitets materialer og med funktionaliteter, såsom sømløse styles og ventilations detaljer. For at du kan nemt kan spotte hvilke produkter der er udviklet af hummel x Energii, er alle styles mærket med ’Perfected by Energii’.

All-time favorite tights fra hummel

hummel er især kendt for udvalget seamless tights, og derfor er flere af vores modeller også populære og all-time favoritter blandt mange. Blandt andet Sue Seamless tights som er en klassisk sort model med vinkler på siden af benet – og selvfølgelig uden irriterende sømme. En anden kæmpe favorit er vores nyere model kaldet Classic Bee Ci Seamless tights, som altid er at finde i vores sortiment og som er super skønne og behagelige – både til træning og hverdag.

Ønsker du at gøre dit outfit komplet, kan du finde matchede træningstoppe blandt vores udvalg af træningstøj. Mangler du derimod tøj til turen til og fra træning, kan du finde et træningssæt, som du nemt kan hoppe i før og efter træning.

Tights

Tights
Filtre
sorter efter Vi anbefaler
18 produkter
Nulstil filtre
 • Populær
  3 farver
  CLASSIC BEE CI SEAMLESS TIGHTS
  249,95 DKK
 • Populær
  3 farver
  CLASSIC BEE CI SEAMLESS TIGHTS
  249,95 DKK
 • Populær
  3 farver
  CLASSIC BEE CI SEAMLESS TIGHTS
  249,95 DKK
 • Populær
   
  SUE SEAMLESS TIGHTS
  250,00 DKK
 • Populær
   
  HMLCLEA SEAMLESS TIGHTS AW18
  300,00 DKK
 • 4 farver
  HMLLILY TIGHTS
  279,95 DKK
 • 2 farver
  HMLPENELOPE TIGHTS
  450,00 DKK
 • 4 farver
  HMLLILY TIGHTS
  279,95 DKK
 • 4 farver
  HMLLILY TIGHTS
  279,95 DKK
 • 2 farver
  HMLPENELOPE TIGHTS
  450,00 DKK
 • 4 farver
  HMLLILY TIGHTS
  279,95 DKK
 • 2 farver
  HMLELLA SEAMLESS TIGHTS
  300,00 DKK
 • 2 farver
  HMLELLA SEAMLESS TIGHTS
  300,00 DKK
 •  
  HMLLIZZY TIGHTS
  450,00 DKK
 • 2 farver
  hmlANE TIGHTS
  400,00 DKK
 •  
  HMLTAYLOR TIGHTS
  230,00 DKK
 • 2 farver
  hmlANE TIGHTS
  400,00 DKK
 •  
  CORE TIGHTS WOMAN
  250,00 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter på sitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. LÆS MERE.