Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Funktionalitet

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

Baselayer til kvinder

Dyrker du sport, og har du brug for et ekstra lag til at give støtte eller holde dig varm eller nedkølet under træning? Så kan du med fordel iklæde dig sportsundertøj til kvinder fra hummel. Vi har allieret os med professionelle sportsudøvere samt eksperter, så vi kan udvikle det bedst mulige baselayer til damer. Resultatet er funktionelt sportsundertøj til kvinder, som dækker ethvert behov. Uanset om du ønsker ekstra støtte, nedkøling eller regulering af din kropstemperatur, så kan du her på siden finde baselayer, som passer til netop dit behov.

 

Dyrker du sport under kolde og varme temperaturer, så kan det være en god idé at iklæde dig baselayer under dit normale træningstøj. Selv i kolde temperaturer afgiver kroppen sved, og du kan derfor hurtigt komme til at svede, selvom det er koldt. Træner du derimod under varme temperaturer, risikerer du, at kroppen hurtigt bliver overophedet. Uanset er det vigtigt, at du ikke bare tager dit normale træningstøj på, men at du også tager baselayer indenunder.

hummel sportsundertøj til alle situationer

Træner du i dit normale træningstøj i kolde temperaturer, risikerer du, at du hurtig bliver kold og fugtig. Dette kan du undgå ved at vælge baselayer, som kan absorbere sveden og regulere din kropstemperatur samtidig med, at det isolerer. Dermed kan du holde dig varm og tør under træning og opnå maksimal komfort. Træner du indendørs eller under varme temperaturer, er det derimod det modsatte, du skal kigge efter. Nemlig baselayer, som nedkøler og regulerer din kropstemperatur under intens træning. 

 

Har du derimod brug for fuld muskelstøtte under træning eller kampe, kan du med fordel benytte kompressions baselayer til kvinder. Med et ergonomisk fit, giver kompressions baselayer støtte til musklerne og hjælper samtidig til øget udholdenhed og hurtigt restitution. Hos hummel har du både mulighed for at finde det bedste svedtransporterende undertøj til damer, samt regulerende og støttende modeller til alle situationer. 

Faconsyet sportsundertøj til kvinder

Baselayer, som også er kendt under navnet sportsundertøj, har mange forskellige funktionaliteter. For at få det fulde udbytte af baselayer, er det dog vigtigt, at det sidder tæt ind til kroppen. Med et tætsiddende fit, opnår du nemlig maksimal komfort og funktionalitet. Derfor finder du blandt vores kollektion af baselayer til kvinder, faconsyet sportsundertøj, som er designet til kvinders kroppe. Hele kollektionen af baselayer til kvinder er fremstillet af lækre, hurtigtørrende materialer og designet i neutrale farver. Herudover kan du finde seamless styles uden generende sømme. 

 

Mangler du nyt sportsundertøj til træning eller hverdag? Så kan du her på siden finde vores udvalg af undertøj til kvinder.

Sportsundertøj

Filtre
sorter efter Nyeste
10 produkter
Nulstil filtre
 • Populær
   
  HUMMEL FIRST SEAMLESS BRA WOMEN
  200,00 DKK
 • Populær
   
  HUMMEL FIRST SEAMLESS JERSEY L/S WOMAN
  249,95 DKK
 •  
  HUMMEL FIRST SEAMLESS JERSEY S/S WOMAN
  219,95 DKK
 •  
  HUMMEL FIRST SEAMLESS TIGHTS WOMEN
  219,95 DKK
 •  
  HUMMEL FIRST SEAMLESS TANK TOP WOMAN
  200,00 DKK
 • 2 farver
  HUMMEL FIRST PERFORMANCE WOMEN JERSEY S/S
  199,95 DKK
 • 2 farver
  BASELAYER WO LS HIJAB
  250,00 DKK
 •  
  HUMMEL FIRST PERFORMANCE WOMEN TIGHTS
  249,95 DKK
 • 2 farver
  HUMMEL FIRST PERFORMANCE WOMEN JERSEY S/S
  199,95 DKK
 • 2 farver
  BASELAYER WO LS HIJAB
  250,00 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskode



Der er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.