Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Funktionalitet

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

UV50+ badetøj til børn

Er du på udkig efter badetøj til dit barn? Solens stråler bliver langsomt stærkere, og før vi får set os om, er det tid til lange dage ved stranden og poolen. Når du skal vælge badetøj til dit barn, er det vigtigt at vælge badetøj med UV-filter, der samtidig er rart at bevæge sig i en hel dag, og det er netop hvad du får, når du vælger badetøj fra hummel. Alt hummel badetøj kommer med UV50+ beskyttelse, som er det højest mulige der findes på markedet, og samtidig er det designet i behagelige snit, som gør det rart at have på en hel dag under solen. Her på siden finder du hele vores UV-badetøjskollektion til børn samt solhatte med UV-beskyttelse til de mindste.

Hvorfor vælge UV-badetøj?

UV-badetøj til børn har rigtig mange fordele, og derfor anbefales det, at man køber badetøj med UV-beskyttelse til de solrige dage ved stranden eller poolen. UV-badetøj til børn beskytter nemlig mod farlige UV-stråler, der hvor badetøjet dækker. UV-badetøj til børn er især oplagt til badeferier i lande, hvor UV-indekset er stort, og UV-strålingen er ekstrem høj, da badetøjet beskytter mod forbrændinger, når de små leger i vandkanten i direkte sol i flere timer. UV-badetøj kan derfor også mindske brugen af solcreme, da du kan nøjes med at smøre dit barn der hvor badetøjet ikke dækker. Du kan derfor også blive fri for at bruge solcreme igen og igen, efter at dit barn har været i vandet. Med UV-badetøj er du nemlig sikker på, at dit barn er beskyttet mod solens stråler, på en stor del af kroppen hele tiden.  

hummel UV-badetøj til børn

Mangler du nyt badetøj til dit barn, kan du her på siden finde hele vores kollektion af hummel UV-badetøj til børn. Hos hummel ved vi hvor vigtigt det er, at beskytte familiens mindste medlemmer, og derfor finder du her et stort udvalg af UV-badetøj til børn i alle aldre. Alt sammen med UV50+ beskyttelse samt OEKO-TEX certificering. Vores kollektion af UV-badetøj til børn er fyldt med en masse fine designs i friske farver og smarte sommerprints til både piger og drenge, og dermed er der noget for hver en smag. Hummel badetøj til børn er designet til aktive børn, som elsker at lege i vandkanten eller plaske rundt i poolen, og derfor har alle vores styles høj komfort og god bevægelighed, så dit barn uden problemer kan rende rundt og lege i badetøjet. Vores kollektion byder på UV-badetøj til børn i aldersgruppen 0-16 år, og du finder det hele her på siden, hvor vi samlet hummel UV-dragter, UV-badeshorts, UV-bikinier samt UV-solhatte.  

UV-badetøj til baby

Babyers hud er meget sart, og det er derfor vigtigt at beskytte huden ekstra meget mod solens stærke stråler. Til de helt små anbefaler vi derfor vores UV-dragter, der dækker de mest udsatte områder som skulder, hals, arme og lår. Vores UV-dragter kommer naturligvis med UV50+ beskyttelse, som er det højeste på markedet, og for at undgå at UV-filteret forringes over tid, har vi vævet det direkte ind i stoffet. Du behøver derfor kun at smøre solcreme på arme, ben og i ansigtet. Vi har naturligvis også badedragter og badebukser til de helt små, som er super gode til svømmehallen, eller når du er ekstra grundig med solcremen. Find alt badetøj til babyer her.

UV-Badetøj til børn (3-12 år)

Alt badetøj til børn fra hummel kommer med UV50-beskyttelse, så uanset om din pige foretrækker badedragt, bikini eller UV-sæt eller om din dreng mest er til badebukser eller UV-sæt, er de 100% beskyttet mod solen. Hvis du skal rejse til et land med et meget højt UV-indeks, eller dit barn har tendens til solskoldede skuldre, anbefaler vi vores todelte UV-dragter, som dækker skulder, hals, arme og lår. Måske plejer du at forebygge solskoldede skuldre med en hvid T-shirt, men vidste du, at den kun skærmer for 5% af solens stråler? Prøv en todelt UV-dragt i stedet. Den tørrer lynhurtigt og skærmer 100% for solens farlige stråler. Vi har også masser af farvestrålende badedragter, smagfulde bikinier og seje badeshorts med UV50+ beskyttelse. Find alt badetøj til børn her.

UV-Badetøj til unge (13-16 år)

Til de større børn og unge, der gerne vil have badetøj der ligner, det de voksne har på, har vi et bredt udvalg af smagfulde bikinier, badedragter og badeshorts - alt sammen med UV50+. Synes din pige bedst om bikini eller badedragt? Så vælg mellem sporty bikinitoppe og mix dem med hotpants, badeshorts som dækker ekstra eller vælg en sporty badedragt i sommerens farver. Synes din dreng at surfershorts er det sejeste? Så har vi UV-badeshorts i fede designs, som kan snøres ind i livet, så han kan passe dem i længere tid. Find alt badetøj til unge her.  

hummel solhatte med UV50 beskyttelse.

Til de mindste børn kan du også finde solhatte med UV-beskyttelse. Vil du gerne give din baby ekstra beskyttelse, anbefales det at give dem en solhat på når de leger ude i solen. Uanset om det er på stranden, i haven eller i vuggestuen. Vælg mellem en traditionel bølle-hat eller en solhat med nakkeskygge. Alle hummel solhatte har UV50+ beskyttelse og fås i størrelse 46/48 og 54/56. Her på siden finder du både ensfarvede solhatte til begge køn, samt solhatte med smarte sommerprints.

Sådan giver du hummel badetøj længere levetid

Generelt har hummel UV-badetøj lang holdbarhed, da UV-filteret er vævet direkte ind i stoffet, men alligevel er det vigtigt at huske, at UV-beskyttelsen helt naturligt bliver svækket med tiden, og derfor er det er en god idé at udskifte badetøjet efter en til to sæsoner.  

Dog kan du selv gøre meget for at forlænge UV-badetøjets levetid. Ønsker du, at gøre det og sørge for at UV-beskyttelsen holder længere så kan du følge vores råd herunder.

- Skyld badetøjet i koldt vand efter brug for at bibeholde farven og UV-beskyttelsen. Jo mere UV-badetøjet  vaskes, jo mindre bliver UV-beskyttelsen med tiden.

- Vælger du at vaske UV-badetøjet, bør du kun vaske det ved milde grader – max. 40 grader.

- Tør ikke UV-badetøjet i tørretumbler og undgå strygning.

UV50+ badetøj

Filtre
sorter efter Vi anbefaler
19 produkter
Nulstil filtre
 • Spar 30%
   
  HMLMIAMI SWIMSUIT
  210,00 DKK 300,00 DKK
 • Spar 30%
  2 farver
  HMLASERA BIKINI
  210,00 DKK 300,00 DKK
 • Spar 30%
  2 farver
  HMLASERA BIKINI
  210,00 DKK 300,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLANGEL SWIMSUIT
  196,00 DKK 280,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLDANIELLA SWIMSUIT
  210,00 DKK 300,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLBELLIS SWIMSUIT
  196,00 DKK 280,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLPAMELA SWIM HOTPANTS
  154,00 DKK 220,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLVENUS SWIM BODYSUIT
  245,00 DKK 350,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLSOZON HAT
  112,00 DKK 160,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLOYSTER SWIM TEE
  196,00 DKK 280,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLMERELL SWIMSUIT
  224,00 DKK 320,00 DKK
 • Spar 30%
  2 farver
  HMLCATALINA SWIM TOP
  140,00 DKK 200,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLBETT SWIM TOP
  140,00 DKK 200,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLLEDA SWIM TANGA
  140,00 DKK 200,00 DKK
 • Spar 30%
  2 farver
  HMLCATALINA SWIM TOP
  140,00 DKK 200,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLCALICO SWIM BODYSUIT
  224,00 DKK 320,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLFILIPPA SWIMSUIT
  175,00 DKK 250,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLDOSINIA HAT
  112,00 DKK 160,00 DKK
 • Spar 30%
   
  HMLJUJUBE BIKINI
  196,00 DKK 280,00 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.