Fri fragt ved køb over 400 DKK Levering inden for 1-3 hverdage Nem returnering med returlabel

Filtre Nulstil

Pris

DKK
-
DKK

hummel® softshell til børn

Søger du hummel® softshelljakker, softshellbukser eller en softshelldragt til børn? Softshell er en blanding af vandtæt hardshell og lækker varm fleece, og det er derfor både fleksibelt og behageligt at have på og røre sig i. Groft sagt kan man sige, at det er den perfekte kombination af termotøj og regntøj, da det kan modstå både regn og kulde. Perfekt til de kølige forårs- og efterårsmåneder, og perfekt til når vejret er ekstra omskifteligt. Mest af alt føles det som at have joggingtøj på, da bevægeligheden er i top og materialet er blødt og meget fleksibelt.   

Hvad kan softshell? Vandtæt og åndbart

Vores softshellmateriale er både vindtæt og vandtæt med vandsøjletryk 8000 mm og vindtæthed 3000. Dermed er det langt mere åndbart end for eksempel almindeligt regntøj, og er derfor ideelt på dage, hvor din dreng eller pige er ekstra aktiv på legepladsen. Alle vores softshell-designs laves med en række funktionaliteter som aftagelig hætte, reflekser, YKK lynlåse og meget mere. Måske synes du at softshell kan syne en smule porøst, når man først ser det, men tag ikke fejl. Materialet luner og kan modstå store mængder regn, uden at din lille dreng eller pige bliver våd.

hummel® softshell jakke til børn

Når vi lancerer vores nye overtøjskollektioner, er der altid softshelljakker til børn med i kollektionen. Det er et kæmpe hit til både små og store børn pga. vandtætheden og materialets skønne fleksibilitet og bevægelighed. En softshelljakke fra hummel® har altid aftagelig hætte og har masser af synlige reflekser, så sikkerheden er i top. Scroll løs her på siden blandt vores udvalg af softshelljakker til drenge og piger og find sæsonens favorit.

hummel® softshell bukser

Med det danske vejr i mente ved vi godt at en jakke ikke altid er tilstrækkelig. Derfor består vores kollektioner også af softshell bukser. Når børnene er for store til at have en dragt på, er det rart at have muligheden for at give sit barn et todelt sæt på. Også de store børn har brug for at få frisk luft i frikvarteret og når vejret viser sig fra sin dårlige side, er det rart at vide, at barnet alligevel vil blive holdt varm og tør. Materialets skønne bevægelighed og åndbarhed, gør det desuden også lidt lettere at lokke de større børn i et par softshellbukser.

hummel® softshelldragt – softshell heldragt

Vi ved, at de små har brug for at blive klædt ekstra godt på, når vejret er ekstra omskifteligt. Derfor kan du også finde softshelldragter i vores softshellkollektion til børn og baby. Vores softshellheldragter til de helt små er designet til at kunne holde til vind og vejr, og som et ekstra plus er der ingen generende sømme på bagen af dragten, så din lille dreng eller pige kan sidde i sandkassen i timevis uden at der trænger den mindste smule fugt ind gennem softshell heldragten. 

Softshell og fleece

Softshell og fleece

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Email OK. Hvis denne findes som kunde, vil du få tilsendt en e-mail om gendannelse af din kode.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter på sitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. LÆS MERE.