Filtre Nulstil

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

hummel® skibukser

Her finder du vores udvalg af de nyeste hummel® overtræksbukser og skibukser til børn, der både kan bruges i det sjappede, danske vintervejr eller på skiferien. Når vores designere udvikler et par skibukser til børn, går funktionalitet og sikkerhed altid hånd i hånd. Vores overtræksbukser har derfor masser af funktioner, som alle er med til at holde din dreng eller pige, tør, varm og glad, selvom det er iskoldt og vådt udenfor. Sikkerheden er også helt i top i alt det overtøj vi laver. Derfor er skibukser fra hummel® spækket med gode reflekser, så dit barn er synligt i trafikken om morgenen og eftermiddagen i de mørke vintermåneder.

hummel® overtræksbukser

Vores overtræksbukser er altid udviklet med højt vandsøjletryk – f.eks. 8000 eller 10.000 og vandtætte sømme, så din dreng eller pige altid bliver holdt varm og tør, både på de kolde snevejrsdage og på de våde, sjappede dage. Mange skibukser kommer også med snefangere, som lukker til omkring buksebenene, så sne og slud ikke sniger sig ind nogen steder. Andre funktioner er aftagelige seler som holder overtræksbukserne på plads og god åndbarhed, så din søn eller datter ikke bliver kold og klam på huden, når aktivitetsniveauet er helt i top på skibakken eller legepladsen. Et par hummel® overtræksbukser er praktiske, ikke bare på skiferien og når sneen falder, men også på legepladsen derhjemme i koldt vintervejr.

Skibukser

Filtre
sorter efter Nyeste
0 produkter
Nulstil filtre

 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.