Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Funktionalitet

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

hummel flyverdragt – vandsøjletryk op til 10.000

Søger du en hummel flyverdragt til drenge eller piger? Så har du klikket helt rigtigt. Her på siden ser du hele vores udvalg af flyverdragter til børn. Som du ved, skal en flyverdragt både være vandtæt og vindtæt for at holde din dreng eller pige tør en hel dag på legepladsen. Men hvor meget er nok? En hummel flyverdragt er altid med højt vandsøjletryk som sikrer, at din søn eller datter forbliver tør hele dagen. Alle hummel flyverdragter i vores sortiment er med vandsøjletryk op til 10.000 og med vandtætte sømme, som helt sikkert holder din dreng tør hele dagen lang. Vi laver overtøj med vandsøjletryk 5000, 8000 og 10000 og en hummel flyverdragt ligger derfor i den absolutte top, når det kommer til vandtæthed.

Flyverdragter med god åndbarhed – mvp 3000 og mvp 5000

Samtidig er det alfa omega at flyverdragten er åndbar. En åndbar flyverdragt holder nemlig din dreng eller pige komfortabel dagen lang, og sikrer at han eller hun ikke går og sveder og dermed bliver kold og fugtig på huden. Vores overtøj fås med åndbarhed (MVP) 3000 og 5000 og begge typer giver en rigtig god ventilerende effekt uden at nedkøle. Skal dit barn med på skitur eller er han eller hun bare virkelig aktiv hvor pulsen kommer godt op, anbefaler vi en åndbarhed på MVP 5000, så barnet kan slå sig løs helt uden at blive kold.

Flyverdragt i god kvalitet

En hummel flyverdragt kommer altid i en super slidstærk kvalitet, som kan tåle masser af slid på legepladsen. Af sikkerhedsmæssige årsager er hætten altid aftagelig og dragten er spækket med masser af reflekser, så dit barn er synlig i mørke. Mange styles kommer desuden med varmt fleece for, hagebeskytter ved lynlåsen og sidst med ikke mindst har en hummel flyverdragt masser af lommer til småting din dreng eller pige finder på sin vej.

Flyverdragt til baby

På flyverdragter til baby sørger vores designere desuden for at dragten er ekstra godt polstret og isoleret bagpå, så din lille tumling kan sidde i sandkassen i timevis uden at blive kold bagpå. På mange flyverdragter er der desuden ingen sømme på bagen, så komforten samtidig er helt i top for den lille. Af sikkerhedsmæssige årsager kan hætten altid tages af, så din lille dreng eller pige ikke kan komme til at sidde fast. Hætten er sat fast med trykknapper, som blot klikker sig af, i tilfælde af at det lille pus skulle komme til at sidde fast. 

Flyverdragt anbefaling – testvinder – Powder snowsuit

hummel Powder flyverdragt til drenge er en sikker vinder, som har vundet ”Bäst-i-Test 2017 i Sverige”, efter at flere testfamilier har testet den. Flyverdragten er skabt til aktive børn, som vil lege ude hele vinteren uanset vejr. Den er designet med en lang række funktionaliteter, som netop har gjort den til en vinder. Med det højeste vandsøjletryk på 10000 og vindtæthed 5000 kan den klare alt slags vintervejr. Hvis valget ender med en hummel Powder flyverdragt, er du garanteret en slidstærk og åndbar flyverdragt, som også kan modstå vand, sjap og sne, som jo kendetegner den danske vinter.  

Flyverdragter

Filtre
sorter efter Nyeste
6 produkter
Nulstil filtre
 • Spar 50%
  3 farver
  hmlSNOOPY SNOWSUIT
  350,00 DKK 700,00 DKK
 • Spar 50%
  3 farver
  hmlSNOOPY SNOWSUIT
  350,00 DKK 700,00 DKK
 • Spar 50%
   
  hmlSTAR SNOWSUIT
  475,00 DKK 950,00 DKK
 • Spar 50%
  3 farver
  hmlSNOOPY SNOWSUIT
  350,00 DKK 700,00 DKK
 • Spar 50%
   
  hmlBLUSH SNOWSUIT
  600,00 DKK 1.200,00 DKK
 • Spar 50%
   
  hml POWDER SNOWSUIT
  550,00 DKK 1.100,00 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.