Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Funktionalitet

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

hummel® badetøj til børn

Er du på udkig efter hummel® badetøj til din dreng eller pige? Også denne sæson har vi en flot og funktionel badetøjskollektion til børn med UV50 beskyttelse i stoffet. Udvalget er som altid bredt til alle aldersgrupper og situationer. Det kræver badetøj af rigtig god kvalitet, som er designet til at bevæge sig i, og det er netop hvad der kendetegner badetøj fra hummel®. Materialerne er funktionelle og slidstærke, og så tørrer de hurtigt igen, så din lille vildbasse uden problemer kan løbe i pendulfart fra vandet og stranden.

Badetøj til børn med UV-50 beskyttelse

Som et ekstra plus kommer alt badetøj til børn med UV-50 beskyttelse på stoffet, som er det højest mulige der findes på markedet. Stoffet skærmer derfor for solens stærke stråler, og din dreng eller pige kan derfor lege ubekymret i poolen i timevis uden at blive solskoldet. Hvis dit barn har tendens til at få solskoldede skuldre, plejer du måske at give ham eller hende en bomulds-shirt over badetøjet i poolen eller havet, men solens stråler trænger lynhurtigt igennem t-shirtens tynde stof. Et godt tip er i stedet at investere i en UV-t-shirt med UV50, som skærmer 100% for solens stråler. Den tørrer lynhurtigt efter brug, og føles ikke kold og klam at have på i vandet. 

hummel® UV dragt og UV t-shirt

En hummel® UV-dragt er perfekt til de helt små drenge og piger, da de dækker huden på de mest udsatte steder som skuldre, arme og lår. Vi designer UV-dragter med UV50-beskyttelse, som er vævet direkte ind i stoffet. Det betyder, at du kan være sikker på, at dit barn får fuld solbeskyttelse som ikke forringes over tid, når du vælger en UV-dragt fra hummel®. Du kan også vælge en hummel® UV t-shirt til din søn eller datter, hvis han eller hun foretrækker at have almindelige badebukser eller badeshorts på under. En UV-t-shirt eller en UV-dragt kan dog også bruges til andet end til poolen eller havet. Vidste du, at mange børn også bruger hummel® UV-badetøj til hverdag? F.eks. til leg i haven i sommerferien eller til en tur ned i byen med mor og far.

Badedragt og bikini til piger

Til de lidt større piger har vi et stort udvalg af sporty badedragter og bikinier i aktive pasformer og fede farver. Du finder både den klassiske badedragt med bryderryg til svømning og den klassiske todelte bikini, som også kan bruges til svømmesport. Hvis din pige godt kan lide, at der kommer knald på farverne på badetøjet, finder du også et stort udvalg af de mere fashion-prægede badedragter med flæser eller andre feminine detaljer, som er helt perfekte til en dag på stranden eller poolen. Nogle af de ældre piger foretrækker hipsters eller hotpants så dem designer vi selvfølgelig også.

Badebukser og badeshort til drenge

Igen i år finder du et stort udvalg af badebukser og badeshorts til både børn og baby. Du finder både de helt korte badebukser til drengene som er gode at svømme i, og som giver masser af bevægelsesfrihed, men vi har også et bredt udvalg af badeshorts i bermuda look, som er en lidt længere model der både er god til pool, havet, svømmehallen og beachvolley på stranden, når det danske sommervejr viser sig fra den bedste side. Som et ekstra plus kan badebukser og badeshorts til børn tilpasses din drengs livvidde, så han måske endda kan bruge badetøjet igen til næste år.  

Badetøj

Badetøj
Filtre
sorter efter Vi anbefaler
10 produkter
Nulstil filtre
 • Spar 50%
   
  KIDS MARYA SWIMSUIT
  125,00 DKK 250,00 DKK
 • Spar 40%
   
  HMLDOSINIA HAT
  96,00 DKK 160,00 DKK
 • Spar 30%
   
  hmlNIKOLINE SWIMSUIT
  223,97 DKK 319,95 DKK
 • Spar 40%
   
  HMLDREW SWIM BODYSUIT
  192,00 DKK 320,00 DKK
 • Spar 40%
   
  HMLBELLIS SWIMSUIT
  168,00 DKK 280,00 DKK
 • Spar 40%
   
  HMLCALICO SWIM BODYSUIT
  192,00 DKK 320,00 DKK
 • Spar 40%
   
  HMLCATALINA SWIM TOP
  120,00 DKK 200,00 DKK
 • Spar 40%
   
  HMLSOZON HAT
  96,00 DKK 160,00 DKK
 • Spar 50%
   
  KIDS MEDINE BIKINI TOP
  75,00 DKK 150,00 DKK
 • Spar 40%
   
  HMLSAILOR SWIM PANTS
  138,00 DKK 230,00 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.