Filtre Nulstil

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

hummel basistøj til børn

hummel byder på et bredt udvalg af basistøj til børn, som alle er nemme at style og et sikkert valg til garderoben. I denne kategori finder du alt vores hummel basistøj til børn, heriblandt bodystockings, joggingbukser, T-shirts, hoodies, regntøj og badetøj. Alt sammen til piger og drenge og i alle aldre.  

hummel NOOS

Til børn har vi udviklet en hummel NOOS-kollektion som byder på et bredt udvalg af basistøj til børn. NOOS står for ’Never Out Of Stock’ og er vores faste kollektion af tøj til børn. hummel NOOS-kollektionen byder på en lang række basis hummel produkter som år efter år kan findes blandt vores sortiment af børnetøj. NOOS-kollektionen indeholder basis produkter som er nemme og style og som alle er inspireret af vores lange historie. Derudover er produkterne tilgængelig i de mest populære basisfarver og designs. Hver sæson kan udvalgte NOOS-styles dog findes i sæsonens mest populære og trendy farver som limited editions. Fælles for alt hummel basistøj til børn er dog, at det er designet med fokus på god bevægelighed, komfort og funktionalitet.

Basis favoritter til børn

Blandt vores hummel basistøj til børn finder du en lang række produkter som igennem længere tid har været favoritter blandt forældre.

For eksempel vores populære Flipper Bodystocking som i mange år har været et sikkert hit hos mange. Flipper Bodystocking fås i størrelse 56-98 og er et must-have til dit barns garderobe. Dermed er den også perfekt som barselsgave. Bodystockingen har et sporty look med logoprint foran og bagpå og kan nemt mixes og matches med andre styles. På ærmerne er vores velkendte vinkler printet og så er bodystockingen OEKO-TEX certificeret, hvilket gør den til et godt allergivenligt valg for dit barn. Kan du ikke stå for matchende sæt, kan du sætte Flipper Bodystocking sammen med et par HMLAPPLE Pants, som tidligere er kendt som Jogger Pants. Bukserne er fremstillet af lækkert sweat fleece materiale som gør dem behagelige for dit barn at have på. Derudover har de en god bevægelsesfrihed, så dit barn uden problemer kan kravle og tumle rundt i bukserne.

Er du på udkig efter tøj til nyfødte, så kan du tjekke vores udvalg af basistøj til babyer. Vores HMLBaby Bee produkter er basis varer udviklet til for tidlig fødte og nyfødte og fås i størrelserne 44-62. Her finder du bodystockinger, bodysuits, bukser og huer. Alt sammen fås i tre farver og er fremstillet i blødt jerseybomuld og med praktiske trykknapper ved halsen og benene, så bleskiftene bliver nemmere. Derudover er basistøjet OEKO-TEX certificeret.

Med vores NOOS (Never Out of Stock) kollektion kan du altid finde det, du lige står og mangler til dit barn.

Basics

Filtre
sorter efter Vi anbefaler
0 produkter
Nulstil filtre

 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.