Filtre Nulstil

Køn

Størrelse

Farve

Pasform

Funktionalitet

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

hummel® heldragt til baby

Leder du efter en hummel® heldragt  eller bodysuit til din lille dreng eller pige? Her på siden finder du hele vores udvalg af heldragter til de helt små i størrelse 56 – 98, og faktisk laver vi også enkelte kollektioner til helt nyfødte babyer, som går helt ned til str. 44. Uanset hvilke størrelse i heldragter din søn eller datter bruger, finder du den på hummel.dk. Du har sikkert set vores meget populære Flurry bodysuit som kommer med vinkler på armene, et stort hummel logo på brystet og teksten ”little bee with character” bagpå. Denne bodysuit findes i et væld af farver, og den findes i kollektionerne året rundt, så du altid kan få fingre i nye, når dit barn vokser.

Heldragt med trykknapper og god pasform

Når vores designere tegner en ny hummel® heldragt, sørger de altid for, at den har trykknapper ved halsen og mellem benene, så det er nemt og hurtigt at trækker den over dit barns hoved og knappe den op, når den lille skal skiftes. Mange tumlinger er ikke vilde med at få tøjet trukket ned over hovedet, så derfor kan alle heldragter altid knappes op med to knapper i halsen. Desuden sørger vores designere gerne for, at der er god plads i heldragten, så den er rar at have på, uanset om den bruges som natdragt eller, med en lille bluse over eller helt som den er.

hummel® heldragt til drenge

hummel® heldragter til drenge kommer i mange flotte, friske farver som blå, grøn, sort eller grå. Du finder også rigtig mange forskellige prints og mønstre på vores bodysuits – f.eks. garnfarvede striber, som er striber, der er vævet ind i stoffet, der giver en rigtig fin effekt. Mange heldragter til drenge kommer med sporty detaljer med inspiration fra vores stolte sportsarv og særligt tallet 23 går igen på mange dragter. Det giver et sporty look, men symboliserer også året 1923, hvor hummel® blev grundlagt.

hummel® heldragt til piger

hummel® heldragter til piger kommer også i mange flotte farver som grøn, blå, lille, pink, lyserød og hvid. Til pigerne har vores designere særligt fokus på fine, all-over prints i tidens trends – f.eks. med blomster, prikker striber eller små feminine tegninger eller illustrationer – ofte med inspiration i sæsonerne sommer eller vinter. Om sommeren finder du desuden ofte en heldragt med korte arme og korte ben, som er særligt designet til når det er varmt og skønt udenfor.  

Heldragter

Filtre
sorter efter Vi anbefaler
12 produkter
Nulstil filtre
 • Spar 50%
   
  hml SPRINKLE JUMPSUIT
  140,00 DKK 280,00 DKK
 • Spar 50%
   
  HMLRORO BODYSUIT S/S
  115,00 DKK 230,00 DKK
 • Spar 30%
  3 farver
  HMLBABY BEE BODYSUIT L/S
  174,96 DKK 249,95 DKK
 • Spar 50%
  2 farver
  HMLRED BODYSUIT S/S
  125,00 DKK 250,00 DKK
 • Spar 30%
  3 farver
  HMLBABY BEE BODYSUIT L/S
  174,96 DKK 249,95 DKK
 • Nyhed
   
  hmlAMI OVERALLS
  329,95 DKK
 • Spar 30%
  3 farver
  HMLBABY BEE BODYSUIT L/S
  174,96 DKK 249,95 DKK
 •  
  hmlDAKOTA OVERALLS
  349,95 DKK
 • Nyhed
  2 farver
  hmlJAMIE SUIT
  399,95 DKK
 • Nyhed
  2 farver
  hmlJAMIE SUIT
  399,95 DKK
 • Spar 50%
  2 farver
  HMLRED BODYSUIT S/S
  125,00 DKK 250,00 DKK
 • Spar 50%
   
  hmlKAIA BODYSUIT S/S
  100,00 DKK 200,00 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.