Fri fragt ved køb over 400 DKK Levering inden for 1-2 hverdage Nem returnering med returlabel

Filtre Nulstil

Køn

Farve

Størrelse

Pasform

Funktionalitet

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

hummel UV-dragt | baby

En hummel® UV-dragt til baby er det perfekte valg til de helt små, som har ekstra sart hud, og som endnu ikke tåler solen så godt. En UV-dragt til baby dækker arme og ben delvist, så de mest udsatte steder på babys krop som skuldre, bryst og lår er dækket til for solen. Alle vores UV-dragter til baby kommer med UV50-beskyttelse som er det højest mulige på markedet. UV-filteret er vævet direkte ind i stoffet, så det styrker UV-filterets holdbarhed og ikke forringes over tid. En UV-dragt til baby er et godt valg til de varme sommermåneder hvor UV-indekset er på sit højeste, eller hvis du skal sydpå både i sommer- og vintermånederne. Tip: vidste du at mange lader deres børn bruge UV-dragten hele dagen, når de er på ferie eller i haven om sommeren? UV-dragten tørrer lynhurtigt, og så er det kun nødvendigt at være obs på solcreme i ansigtet, på halsen, på arme og det nederste af ben og fødder.

Badebukser og badeshorts til baby

Her på siden finder du også badebukser og badeshorts i størrelse 62 – 98. Badebukser eller badeshorts fra hummel® kommer med tætsiddende pasform, så de sidder godt til og bliver hvor de skal, selvom din lille vandhund plasker rundt i vandet i timevis. Som med alt andet badetøj fra hummel® til baby piger og baby drenge kommer vores badebukser også med UV-50 beskyttelse, så din lille dreng eller pige er godt beskyttet mod solens stærke stråler på de varme og solrige dage.

hummel® badedragt til baby

Til baby piger har vi desuden et fint udvalg af flotte og farverige badedragter. Til de helt små piger dækker vores badedragter lidt ekstra, og de kommer oftest med brede stropper og i en pasform, hvor der er fokus på bevægelsesfriheden. Nogle badedragter til baby pige kommer med fine, feminine detaljer som flæser, asymmetriske stropper eller flotte print. En badedragt er rigtig god til svømmehallen, haven derhjemme eller stranden, hvis der ikke er behov for en UV-dragt den dag. En hummel® badedragt til baby kommer naturligvis også med UV-50 beskyttelse, så din baby er 100% beskyttet mod solens stærke stråler på de steder, hvor den dækker.

Badetøj til baby

Uanset om du er på jagt efter en badedragt, badebukser, en UV-dragt til din baby finder du det som sagt her på siden. Badetøj til baby kommer altid med UV50 beskyttelse, så du kan være sikker på at din baby er optimalt beskyttet mod solens stærke stråler. Snup noget hummel® badetøj og husk at supplere med solcreme, og så er din baby klar til at boltre sig i bølgen blå.

Badetøj

Badetøj
Filtre
sorter efter Standard
7 produkter
Nulstil filtre
 • Spar 30%
  2 farver
  KIDS DREW SWIMSUIT SS18
  224,00 DKK 320,00 DKK
 • Spar 30%
   
  KIDS CALICO SWIMSUIT
  224,00 DKK 320,00 DKK
 • Spar 30%
  2 farver
  KIDS DREW SWIMSUIT SS18
  224,00 DKK 320,00 DKK
 • Spar 30%
  2 farver
  KIDS SABRI SWIMPANTS SS18
  126,00 DKK 180,00 DKK
 • Spar 30%
   
  KIDS SCALLOP SWIMPANTS
  126,00 DKK 180,00 DKK
 • Spar 30%
  2 farver
  KIDS SABRI SWIMPANTS SS18
  126,00 DKK 180,00 DKK
 • Spar 30%
   
  KIDS SOZON SUNHAT
  112,00 DKK 160,00 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Email OK. Hvis denne findes som kunde, vil du få tilsendt en e-mail om gendannelse af din kode.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter på sitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. LÆS MERE.