Filtre Nulstil

Køn

Farve

Størrelse

Pasform

Funktionalitet

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

hummel bikini

Er du på udkig efter en ny bikini? Så gør dig klar til en dag ved stranden eller poolen med en bikini fra hummel. Her på hummel.dk finder du et stort udvalg af hummel bikinier i forskellige farver og designs. Det giver dig rig mulighed for at mixe og matche overdele og underdele, lige som du ønsker, så du kan skabe dit helt eget strandlook.

Når foråret er begyndt, og vi kan mærke sommerens varme nærme sig, er det tid til at gå på jagt efter en ny bikini til sommerens aktiviteter på de danske strande eller til turen sydpå i sommerferien. Inden sæsonen for alvor går i gang, kan du her på siden, altid finde vores nyeste kollektion af hummel bikinier til damer som år efter år byder på en lang række bikini styles. Når vores designere går i gang med at designe sæsonens bikini-kollektion, er det altid med aktive kvinder i fokus. Alle vores styles har derfor et smart og sporty design som er helt perfekt til en aktiv sommer i vandet, ved stranden eller i poolen. hummel bikinier er fremstillet af strækbare materialer som sikrer en god tætsiddende pasform, så du uden problemer kan bevæge dig frit rundt i din bikini og dyrke sportsaktiviteter i vandet og ved stranden.

Skab dit eget bikinilook med en bikini fra hummel

Vores udvalg af bikinier giver rig mulighed for at kombinere styles på kryds og tværs. Uanset hvilken slags bikini du foretrækker, vil du kunne finde det blandt vores sortiment. Går du efter en halterneck med justerbare snore i halsen, eller er du mere til en klassik bikinitop med justerbare stropper? Er du til trekantsbikinitoppe, eller foretrækker du en bikini med skåle? Vi har det hele!

Vores sortiment byder på en lang række forskellige designs, men fælles for alle er et feminint design og regulær pasform. Køb matchende overdel og underdel eller skab dit eget look ved at mixe og matche overdele og underdele, lige som du ønsker. Vores udvalg byder på klassiske bikinier i sort, men hver sæson finder du også en række styles i forskellige farver og mønstre. Uanset om du er til neutrale farver eller friske sommerfarver, kan du finde det blandt vores udvalg af hummel bikinier.

Er du ikke til et matchende outfit, kan du vælge en farvet bikinitop med sommerligt print og mixe den med en klassisk neutral underdel i sort. Her kan du vælge mellem klassiske bikinitrusser, tanga, hotpants eller korte badeshorts, ligesom du også finder bikiniunderdele med mulighed for justering af pasform. Foretrækker du lidt mere tildækning, når du hopper i dine sandaler på en tur ned langs stranden efter en is eller en kold drink? Så kan du også finde feminine badeshorts til kvinder, som er perfekt til mange situationer.

Bikini

Filtre
sorter efter Vi anbefaler
11 produkter
Nulstil filtre
 • Spar 50%
   
  KIDS MEDINE BIKINI TOP
  75,00 DKK 150,00 DKK
 • Spar 50%
   
  KIDS MEDINE BIKINI PANTS
  75,00 DKK 150,00 DKK
 • Spar 50%
   
  MARTINE TOP
  115,00 DKK 230,00 DKK
 • Spar 50%
   
  KIDS ALINE SWIM TOP SS18
  115,00 DKK 230,00 DKK
 • Spar 50%
   
  MARTINE TIE
  115,00 DKK 230,00 DKK
 • Spar 50%
  2 farver
  KIDS CALICO BIKINI
  150,00 DKK 300,00 DKK
 • Spar 50%
   
  KIDS JUJUBE BIKINI
  140,00 DKK 280,00 DKK
 • Spar 50%
   
  MYNTE TANGA
  115,00 DKK 230,00 DKK
 • Spar 50%
  2 farver
  KIDS CALICO BIKINI
  150,00 DKK 300,00 DKK
 • Spar 50%
   
  KIDS BETT BIKINI TOP SS18
  100,00 DKK 200,00 DKK
 • Spar 50%
   
  KIDS LEDA BIKINI PANTS SS18
  100,00 DKK 200,00 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr.:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Hvis din email findes i vores system, vil du modtage en email om lidt, med instruktioner til gendannelse af dit password.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter på sitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. LÆS MERE.