Filtre Nulstil

Køn

Farve

Størrelse

Pasform

Pris

DKK
-
DKK
Tilføj filter Nulstil

Hummel badetøj

Skal du på ferie eller en tur til stranden? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på hummel.dk har vi et stort udvalg af hummel badetøj til herredame og børn. Til mænd finder du et bredt sortiment af badeshorts med forskellig benlængde, og til kvinder finder du bikinier som kan mixes og matches. Til børn finder du et udvalg af farverige designs med UV-beskyttelse.  

Kollektionen af hummel badetøj blander sport og style, og dette resulterer i en lang række fede designs som er perfekt til aktiviteter i vandet og på stranden – uanset om det er til børn eller voksne. Alt hummel badetøj er udviklet med fokus på funktionalitet og bevægelighed, så du kan blive klar til en dag på standen med masser af sjove aktiviteter. Så hop i badetøj fra hummel og et par sandaler, og gør dig klar til en dag ved stranden eller poolen.

Hummel badetøj til voksne

I denne kategori finder du alt badetøj til voksne. Hummel badetøj til mænd og kvinder er designet til sportsaktiviteter på stranden og i vandet. Med en lang række cool og sporty designs, er hummel badetøj perfekt til bevægelse i solen. Til damer finder du et udvalg af bikini styles, som du kan mixe og matche, lige som du ønsker. Dermed kan du skabe dit helt eget personlige strand-look. Alle vores bikini-styles har et feminint design og er fremstillet af holdbare og strækbare materialer som former sig efter kroppen og giver en perfekt pasform. Blandt vores udvalg af bikinitoppe finder du både designs med halsstrop samt designs med støbte skåle med og uden metaltråd. Alle hummel bikinitoppe fås med justering af stroppe, så du kan tilpasse den efter behov. Derudover kan du både finde tanga trusser og hotpants, så du kan vælge det, du føler dig bedst tilpas i.

Til herrer finder du badeshorts i forskellige designs og med forskellig benlængde, så du kan finde lige det par, du ønsker. Vores badeshorts til mænd er fremstillet af enten 100% polyester eller 100% nylon. Derudover har badeshortsene indershorts i mesh for optimal komfort og åndbarhed. Hummel badeshorts fås både med og uden lommer til opbevaring, men er alle fremstillet med elastik i taljen og snører for perfekt pasform.

Hummel badetøj til børn

Her på siden finder du også vores store udvalg af hummel badetøj til børn i alderen 0-16 år. Alt hummel badetøj til børn har UV50 beskyttelse, som beskytter dit barn mod solskoldning, så dit barn trygt kan lege i solen. Kollektionen er fyldt med sporty designs i friske sommerfarver og smarte prints, som alt sammen er OEKO-TEX certificeret. Kollektionen af hummel badetøj til børn er designet til aktive børn som elsker alt lege i vandet og på stranden og har derfor høj komfort og bevægelighed. Vores badetøjskollektion byder på badeshorts til babyer, badeheldragter, badeshorts og bikinier, så uanset hvilken alder dit barn har, kan du finde lige præcis det badetøj, du synes, dit barn har brug for, til når I skal under sydens sol eller blot en tur til stranden eller i svømmehallen. Ønsker du at give dit barn bedst mulig beskyttelse, kan du med fordel vælge en af vores badeheldragter eller UV T-shirt med ærmer, så dit barn er beskyttet mod solen på bedst mulige måde. Ønsker du at beskytte dit barn yderligere mod solen så tjek vores udvalg af tilbehør til børn, hvor du finder solhatte med nakkeskygge.

Sådan behandler du dit badetøj fra hummel

Ønsker du, at dit badetøj skal kunne holde til mere end bare en sæson? Så følg vores tips herunder og forlæng badetøjets levetid.

> Skyld badetøjet i koldt vand efter brug for at bibeholde farven.

> Vask kun badetøjet ved milde grader – max 40 grader.

> Tør ikke badetøjet i tørretumbler og undgå strygning.

> Lad badetøjet hænge tørre i skyggen væk fra solen.  

Badetøj

Filtre
sorter efter Standard
5 produkter
Nulstil filtre
 • Spar 50%
   
  SOFI HALTERNECK
  115,00 DKK 230,00 DKK
 • Spar 50%
   
  MARTINE TOP
  115,00 DKK 230,00 DKK
 • Spar 50%
   
  MARTINE TIE
  115,00 DKK 230,00 DKK
 • Spar 50%
   
  MYNTE TANGA
  115,00 DKK 230,00 DKK
 • Spar 50%
   
  NOLA TANGA
  115,00 DKK 230,00 DKK

Log ind

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.
* Ingen bruger fundet med den e-mail eller adgangskodeDer er ingen produkter i kurven

 • Størrelse:

  Farve:

  Varenr:

  Der er ikke flere varer på lager

  DKK

  DKK

  DKK

Ordreoversigt

Subtotal 1600 DKK
DKK DKK
Total DKK inkl. moms
Gå til kassen Gå til kurv

Glemt adgangskode

* Alle felter skal udfyldes med gyldig info.

Email OK. Hvis denne findes som kunde, vil du få tilsendt en e-mail om gendannelse af din kode.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter på sitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. LÆS MERE.